podľa mňa áno, chalani sú bezprostrední a neriešia zbytočne hlúposti, dokážu si zo seba len tak urobiť srandu a myslím si, že sú aj otvorenejší a úprimnejší
@meowo určite môže! Neviem si predstaviť žeby som nemala aj chalanov kamarátov. Samozrejme ale keď chceš s HN iekym byť celý život tak to musí byť aj tvoj najlepší kamarát, takže väčšinou z veľkého priateľstva vznikne veľká láska. Ale stále to neznamená že žena nemôže byť s mužom len a len kamarátka a nič viac.
Samozrejme, že môže, aj keď to mnohí popierajú, lebo im to nikdy nevyšlo. Mám viac kamarátov chlapcov, ako dievčatá Na druhej strane z jedného takého kamarátstva mám vzťah Ide len o to, aby ste mali jasno vo svojom vzájomnom vzťahu.
Všetko je to o rozhodnutí dvoch bytostí a o tom či prekročia tú pomyselnú hranicu, ktorú si sami stanovia. Je to o hlavne o pochopení. Priateľstvo medzi mužom a ženou existuje aj napriek tomu, ak sa obaja ľudia priťahujú. Len nesmú prekročiť hranicu. Je na každej bytosti ako sa rozhodne. Len máloktoré priateľstvá neprerastú v lásku. Jedine ak by existovalo priateľstvo medzi dvomi ľuďmi, ktorí sa nepriťahujú, v tom prípade je to o niečom inom.
Všetky baby si myslia že áno, muži váhajú a väčšinou povedia Nie. ... Ženy váhajú až vtedy, keď sa im položí doplňujúca otázka. Napr. Ak by mal možnosť(ten kamarát), vyštartoval by po vás? ... alebo ... Myslíte, že sa mu páčite? Že by vás chcel keby ste boli single? ... A potom už to viazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
70% mojich kamarátov sú práve muži.
mam priatela
mam koelgov
a mam znamych
priatelstvo pravdepodobne existuje aj medzi meduzou a plienkou hodenou do mora
Napr ..ja mam mnoho birdz priatelov
A ani jedneho z nich naozaj nemilujem
To iste v realite
betacuck loser detected