...áno, ale musí sa niečomu venovať, do niečoho ten život vložiť a musí mať aspoň dobrého kamaráta, či rodinných známych. Poznal som 3 single ľudí v pozícií výkonných riaditeľov.
viem si predstavit ze ak by som nikdy s nikym nechodil, tak by ma to mohlo nejak trapit ze je to tak, ze som to nikdy neskusil... ale teraz ked mam uz nejake skusenosti so vztahmi, moje ocakavania su uz niekde inde nez pred rokmi, mozno uz nemam ani nejake ruzove okuliare alebo naivne ocakavania... tak teraz si uz viem predstavit prezit cely zivot ako single a pri tom byt stastny
Teraz keď som slobodný od narodenia si hovorím, že to sa nedá byť ďalej a celý život single. Teda ani neviem ako by som si to predstavoval a zvlášť v zime. Musel by som sa zahltiť asi robotou, aby som večer len ľahol do postele ako drevo a nechýbala mi..
Človek je tvoj spoločenský, myslím si, že k úplnému šťastiu musí mať okolo seba dobrých priatelov alebo rodinu, niekoho na koho sa môže spolahnúť.
Nemyslím si, že človek, ktorý nemá nikoho, môže byť šťastný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
btw, kým nedokážeš byť šťastný sám so sebou, nebudeš šťastný ani s niekým
je celkom zúfalé sa na niekoho nalepiť a očakávať, že sa postará o tvoje šťastie a well being.
viem si predstavit ze ak by som nikdy s nikym nechodil, tak by ma to mohlo nejak trapit ze je to tak, ze som to nikdy neskusil... ale teraz ked mam uz nejake skusenosti so vztahmi, moje ocakavania su uz niekde inde nez pred rokmi, mozno uz nemam ani nejake ruzove okuliare alebo naivne ocakavania... tak teraz si uz viem predstavit prezit cely zivot ako single a pri tom byt stastny
Nemyslím si, že človek, ktorý nemá nikoho, môže byť šťastný.