som živý dôkaz poznám sa s dosť veľa chlapcami/mužmi a s väčšinou som kamarátka... len s veľmi veľmi málo je to o nejakom riešení alebo žeby sme boli len známi... aj proste chalani vedia, že za mnou môžu prísť s čímkoľvek, ja sa občas smejem, že ja som ani nie kamarátka ale skorej kamoš popri tom, čo dokážem s chalanmi rozoberať...
Divná otázka,samozrejme že môže.Prečo by sa mal každý vzťah s opačným pohlavím riešiť len cez posteľ.Mám desiatky kamarátok a ani by mi na rozum neprišlo ich preťahovať.
samozozrejme ze je to mozne, problem nastava vtedy, ked jeden z nich chce byt zrazu viac a ten druhy nie. To dokaze aj pokazit priatelstvo, ale inak tie reci o tom ze muz nemoze mat kamaratku, o ktoru by sa nesnazil.. to je hlupost. Je ale pravda, ze do kamaratky sa da najlahsie zalubit a najtazsie sa to prekonava..
je to moja skusenost.. kamaratov mam vela, bavime sa spolu, rozumieme si..
priatela-chalana som mala iba jedneho.. boli sme skutocne skvely kamosi.. ale iba do isteho casu.. z jeho strany to bolo viac a ja som to tak necitila..
nasiel si holku a tvrdil ze uz je to za nami.. a ked som si nasla lasku ja tak nam zacal robit problemy, ziarlil atd.. a pritom on mal dievca tiez, co bolo voci nej dost nefer
nasilu som to musela ukoncit aj ked ma to doteraz mrzi lebo fakt bol ako moj brat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
140 komentov
Inak napríklad takej @athelasil
už dlhé roky leziem na nervy, práve ako kamarát
@picasso - nie je skôr láska podmnožina kamarátstva?
priatela-chalana som mala iba jedneho.. boli sme skutocne skvely kamosi.. ale iba do isteho casu.. z jeho strany to bolo viac a ja som to tak necitila..
nasiel si holku a tvrdil ze uz je to za nami.. a ked som si nasla lasku ja tak nam zacal robit problemy, ziarlil atd.. a pritom on mal dievca tiez, co bolo voci nej dost nefer
nasilu som to musela ukoncit aj ked ma to doteraz mrzi lebo fakt bol ako moj brat..