presne..rifle a vetrovky co maju zipsy musime prat rucne v potoku bo sa nam minule stale to co kolegovi hore, cely dom uplne vybuchol.. z kupelky mame zimnu terasu...
urob to radsej rucne ked nechces nastvat aj susedov..
Topanky nepatria do pracky vobec, to je jedno, ci maju neaku trciacu kovovu suciastku, alebo nie, lebo tym silnejsim buchanim (tazsi, a hlavne tvrdsi predmet) ti vyheglaju bubon, co sa bude s postupom casu zhorsovat, az sa vam pokazi.
Ale vidim to tak, ze takto som to urobila prvy a posledny krat, lebo sice pocuvam od niektorych, ze bezne peru topanky v pracke, tak viem si zivo predstavit, ze ked mama stretne nejakeho dobromila, ktoremu sa postazuje, ze nasa 15 rocna pracka sa zacala kazit a spomenie aj moje pranie topanok, hned si to daju do suvisu a bude mi to vycitat...este stastie, ze dneska neni doma. Skoda, ze sa jej nemozem pochvalit. Mali by vymysliet pracku na topanky.
Hlasim, ze vsetko prezilo, aj pracka, aj tie kovove kruzky este stale drzia poriadne.
Inak dost delikatne spravy, dakujem, ze ste sa niektori o ne podelili, lebo evidentne ste jediny dostupny zdroj takehoto typu sprav, kedze este ani v telke take nikdy nedavali. a dufam, ze skoro date zase dediny do poriadku!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ked som naposledy dal rifle s kovovym gombikom do pracky vyletela nam do vzduchu polka bytu
-.-
-.-
urob to radsej rucne ked nechces nastvat aj susedov..
Hlasim, ze vsetko prezilo, aj pracka, aj tie kovove kruzky este stale drzia poriadne.
Inak dost delikatne spravy, dakujem, ze ste sa niektori o ne podelili, lebo evidentne ste jediny dostupny zdroj takehoto typu sprav, kedze este ani v telke take nikdy nedavali. a dufam, ze skoro date zase dediny do poriadku!