Môže mi dať učka neospravedlnenú hodinu za počítanie peňazí z burzy s triednou?
Čaute! Dnes sme na našej škole maly vianočnú burzu. Hneď po burze som so súhlasom triednej pomáhal počítať zarobené peniaze. Keď som sa po vyučovaní vracial po vetrovky do triedy. Vtedy som stretol našú učiteľku z dejepisu a nahukala na mňa, že mám neospr
@D3N1S V každom prípade dávaj viac pozor na hodinách slovenského jazyka, lebo tam máš značné medzery. Toľko k tomu a teraz k tej neospravedlnenej hodine.
Riešil by som to s triednou a ona ti povie / pomôže asi lepšie ako my tu na birdz-e.
triedna učitelka má na starosti ospravedlnenky a pod. čiže iná učitelka ti nemôže dať neospravedlnenú hodinu.... môže napísať že si chýbal ale ak ti to triedna ospravedlní tak nikd enie je problém. a mala by kedže vedela že ideš počítať peniaze takže NO STRESS
By som si ju nechala neospravdelnit a mohla vnucatam ukazovat vysvecko s tym ze som nemala cas na picoviny lebo som riesila peniaze na burze.
Ze jaka burza to sa snad nebudu pytat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Riešil by som to s triednou a ona ti povie / pomôže asi lepšie ako my tu na birdz-e.
Ze jaka burza to sa snad nebudu pytat