Nie......ako chvíľu áno ale potom,to je ako chodenie cez net...tiež len keci žiadne činy a nevieš či tne druhý práve neohmatkáva inú(to bol len príklad nebrať doslovne)......
moja priatelka je 10 mesiacov v spanielsku, studuje tam, zatial ubehlo 6 mesiacov, na vianoce bolo doma, predstavte si, ze sa to da, len najprv treba toho druheho lubit a potom nebudete mat potrebu ohmatkavat inym daco je to trapenie, ale trapenie na konci ktoreho je velka odmena
Nehlasujem, lebo som neobjektívna... Môj vzťah na dialku, ktorý som mala skrachoval ale nie kvôli dialke, to je pozitívne... Ale podľa mňa je to v mojom veku (15) a okolitých vekoch dosť ťažké. Ale samozrejme záleží aj od vzdialenosti a od toho ako často sa stretávať môžu. A akí sú to ľudia, či sú verní a loajálni a či si navzájom dôverujú : ) Lebo ak si nedôverujú tak koniec...
ja s tým mojím tiež nie sme z rovnakého mesta, ale chodíme do jedného mesta do školy, takže sa to dá úplne v pohode zvládnuť myslím si... nie sme spolu každý deň a o to viac mi je vzácnejší
hm....ak sa dlho nevidíte začnete mať pochybnosti čo ten druhý robí, s kým je, či vás neklame a nemá bokovky...a potom príde rozchod a vás to najprv zabolí a potom si uvedomíte že vám vlastne ten dotyčný občas lezie na nervy...nwm prečo ale chyby vidím vždy až potom ked sa niečo skončí...
To je individualne.... Hlavne zalezi na povahach oboch...Ak je niektory z nich (hlavne holka) prelietava, tak to urcite sancu nema...ale ak sa fakt maju uprimne radi, tak to problem nieje...ale taky par sa v tejto dobe malo kedy vidi (co aj nieco vydrzi) ....
Ťažko povedať.
Vo vzťahu na diaľku sa nemôžete tak často stretávať, ale zasa nieste spolu tak často a tak ste si vzácni. Čo je zasa nevýhoda v tom, že nikdy v podstate nie si s druhým tak dlho, aby si zistil/a, či by vám to spolu klapalo aj vážnejšie.
NIe !!!... človeku prepína z toho, že nie je so svojou najdrahšou a ona mu po čase povie, že to už nie je ono ! a k tomu, že je tu ešte niekto iný so ukite nie
@25... len tak ciste nahodou a mimochodom... mala som zostat s tebou s vedomim, ze sice budeme nadalej spolu ako stastny par, pricom ja by som zrejme po case prestala byt stastna uplne, co by sa (zrejme) odzrkadlilo neskor aj na tvojej nalade, vznikli by z toho len hadky a nedorozumenia??? A ak si myslis, ze to pre mna nebolo tazke, tak sa mylis... Si skvely chalan... dokonalejsieho som este nestretla a prave to tak strasne bolelo... ze zranujem jednu uzasnu bytost...
mam vztah na dialku aaaa bola by som sice ovela radsej keby ze sme spolu castejsie,ale aj tak keby je odtialto alebo ja keby byvam kde on,neboli by sme spolu lebo chodi na vysku......taak neberem to tak tragicky a hlavne ze sa luubime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ja v takú lásku verím...práve ju prežívam
Vo vzťahu na diaľku sa nemôžete tak často stretávať, ale zasa nieste spolu tak často a tak ste si vzácni. Čo je zasa nevýhoda v tom, že nikdy v podstate nie si s druhým tak dlho, aby si zistil/a, či by vám to spolu klapalo aj vážnejšie.