taký čo si kladie takéto prijebané otázky isto NIE!!! lebo tam už je chyba niekde v programe... jasné že skončíš ohlodaný vlčiakmi sám niekde v ghette Jaaaaaaj
pane bože... ja neviem čo si všetci myslíte, že máte 17 a tým to končí?? preboha veď máš celý život pred sebou neviem čo stresuješ... sorry, ale neskutočne hlúpa otázka
Presne tak, zivot mas este pred sebou. Niekto je stastny cely zivot, niekto si na stastie musi pockat. Ale kto povedal, ze stastie spociva iba v laske?
čo čakáš? že keď si do 17 nikoho nemal, tak si prepásol jediný možný vek a už to máš vyryté na čele a z diaľky to vidno? a že všetci si svoje lásky našli do 17 a potom už nikto nikoho, pretože v inom veku sa už partneri nehľadajú a musí sa zostať do smrti single? ja nie som pekná, vtipná ani bohatá (prečo sem to slovo vôbec pletiem?) a prvý človek ochotný vôbec so mnou tráviť čas prišiel v 19ich a nevyplakávala som kvôli tomu na internetových fórach
Zmeň svoje ja .......... Sugescia, nájdi niekoho na to ,, a staň sa niekým iným. Určite chceš aby Ťa všetci čo ich poznáš videli inde, na inom mieste, v inom postavení ?...
To je nejaká vada, keď má človek 17 a ešte nemal vzťah?! Mám pocit, že zakladateľ si touto anketou rieši komplexy... K tomu poviem len jedno - s takýmto prístupom (k sebe) si nikto nikdy nenašiel partnera...
inak mozno viem co ta povzbudi @Nio1992 meno Robert Patisson ti nieco hovori,ze? do 18tich ho skoro ziadne dievca nechcelo a teraz ma problem ich od seba odtrhnut ..tak nejak to vravel
@milo5 nieee tak som to nemyslel..len ze aj taki fesaci ako roberto boli kedysi bez obklopenia dievcat cize mozno teraz sa nio1992 stazuje,ale o 2 roky z neho mozno bude "devkar"
bohaty a pekny?? boze tak bohaty... vacsina normalnych bab nejde po peniazoch a ani po kraase...teda je prijemne ked je tvoj partner pekny...ale neni to podmienka....a mimochodom na kazdom je nieco pekne nemyslis?.....ta vtipnost no to je trocha horsie ale mozes mat kopu inych dobrych vlastnosti...ja osobne by som si radsej vybrala mudreho inteligntneho ako krasneho a sprosteho....a myslim ze neni som sama
nooo ked pride laska, nie je co riesit... a tu este stretnes....na to clovel nemusi byt ani pekny, bohaty ci vtipny... laska je o niecom inom o vzajomnom porozumeni, dovere, o spolocnych zazitkoch....
babu by si si jedne nenašiel keby si vyrastal v kláštore v Tibete s mníchmi.. aj to pokiaľ ju máš v osude tak aj tak by sa ti nejaká priplietla do života..
v 17 rokoch to nie je žiadna tragédia..poznám starších.. vtipných..milých ktorí ešte nemali babu... tak si nerob z toho ťažkú hlavu.. hľadaj hľadaj.. a pokiaľ hľadáš.. a nejak to neklape tak potom možno robíš nejakú chybu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ja mám tiež 17, tiež som ešte nemal babu, tiež nie som pekný, bohatý a ani bohvieako vtipný.
Ale myslieť si toto by ma v živote nenapadlo
Nedupajte po nom ešte viac!
A s čistou hlavou začať nový týždeň a netárať tu hovadiny!!!!
Ja som mala prvý (a zatiaľ aj posledný) vzťah v 18-tich a poznám more ľudí nad 18 čo ešte nikoho nemali... (dokonca niekoľkých aj nad 25)
Nie je mi jasné prečo z toho robíte takú tragédiu a tvárite sa, akoby ste boli naozaj "odsúdení na večné utrpenie"
Jedneho chalana ked sa spytali ze ako daleko zasiel s babou tak značne červený povedal ze "do kuchyne, urobil som jej špagety"
hlavu hore a vykrocit vpred......
Je to len v tvojej hlave !
Najprv zmen myslenie na teba a potom si hladaj babenku
WTF??WTF??WTF??WTF??WTF??
fatal error
v 17 rokoch to nie je žiadna tragédia..poznám starších.. vtipných..milých ktorí ešte nemali babu... tak si nerob z toho ťažkú hlavu.. hľadaj hľadaj.. a pokiaľ hľadáš.. a nejak to neklape tak potom možno robíš nejakú chybu....