Predstavte si, ze s niekym chodite... Je vam spolu dobre, jeden aj druhy chcete byt spolu, ale okrem chemie a sexualnej pritazlivosti tam nie je nic viac...
Pokracovali by ste v tom ?
(Nejde len o sex, proste sa spolu citite dobre aj ke
ja si myslím, keď pozeráš do budúcnosti - každá láska raz opadne a žena ako aj muž nezostanú na veky príťažlivý (prvé dieťa, veľké zadky stehna, pivné vaky). A pokiaľ je už na to vek, aby človek myslel trochu aj do budúcnosti je podľa mňa prvoradé, aby si ti dvaja rozumeli. V inom prípade si treba ešte užívať dokým je čas.
je to začiatok prekrásneho vzťahu, lásky z ktorého vznikne život .......výsledok tohto krásneho vzťahu vás zviaže na veky a deti vám budu radosťou po celý život .......filipk
@smajdalf Njn, ta moznost tu stale je a vonkoncom mas pravdu...
Veci sa ale maju tak, ze ona este stale nieco citi k svojmu ex.
(Ja zase necitim k nikomu absolutne nic, ale ja som kapitolka sama o sebe
Chcel som to s nou ukoncit uz, aby nevznikli neskor nejake problemy. Pohadali sme sa a prisli sme na to, ze jeden druheho pritahujeme natolko ze zatial nemozme byt bez seba
Proste ja sa jej pacim fyzicky aj ako clovek, vraj sa somnou citi dobre ja som na tom velmi podobne, pritahuje ma ako sexualny objekt a aj ako osoba ako taka...
@trdelniiiq ...Nie to nie, okrem tej chemie mame radi rovnaku hudbu, a mame aj spolocne zaujmy, mame si vzdy o com pokecat... Absolutne sa nenudime... Len nedokazeme jeden druhemu povedat ze sa lubime, alebo milujeme... Lebo take pocity nemame
ja si tiež myslím, že ten podstatný základ máte. nájsť ľudí so spoločnými záujmami je omnoho jednoduchšie ako niekoho, kto by vnímal nejakú väzbu voči mne rovnako tak ako ja. pri tom posúvaní každý svojim smerom sa môže neraz stať, že zistíš, že pri tomto vzťahu si našiel niečo fajn a už sa to nedá tak ľahko nájsť v inom. a následné nachádzanie niekoho ďalšieho alebo užívanie slobody sa ti už nebude zdať ani zábavné, ani v ňom nebudeš vidieť prvoradý zmysel...
+ nevnímaj to, že nevieš povedať niekomu druhému "milujem ťa" ako problém. je len dobré, že také čosi nehovoríš každej tretej. časom to z teba aj z nej vykĺzne samo od seba; to je dosť pravdepodobné, ak to budete udržiavať v takej rovine ako dosiaľ...
@nobile podla mna je v podstate hlupost hladat lasku v konvencnom zmysle za kazdu cenu v tom vztahu a osobne si myslim, ze dvaja ludia to mozu spolu tahat aj bez toho, aby si navzajom povedali, ze je to explicitne laska... hlavne pokial, ako sam vravis, analyzujes, tak zistis (moj pohlad cynickeho skeptika) ze to, ze sa pritahujete fyzicky a mate spolocne zaujmy - co pre mna znamena, ze by ste boli velmi dobri kamarati uplne staci na to, aby ked sa obaja dostanete do tej pokojnejsej fazy zivota, niekto vyslovil nahlas otazku, ci to spolu neskusite tahat vaznejsie/dozivotne...
ja si myslim (z tych informacii, ktore som precital) ze to v pohode bude fungovat teraz a neskor aj trvale a aj bez toho, aby ste sa obhadzovali slovami "milujem ta" a podobne, koniec-koncov, su to len slova a nie su predpisane ako zaruka stastneho zivota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale ani jeden z nas nema ziadnu bokovku co sme spolu
ale byť tebou ostanem
je to začiatok prekrásneho vzťahu, lásky z ktorého vznikne život .......výsledok tohto krásneho vzťahu vás zviaže na veky a deti vám budu radosťou po celý život .......filipk
Veci sa ale maju tak, ze ona este stale nieco citi k svojmu ex.
(Ja zase necitim k nikomu absolutne nic, ale ja som kapitolka sama o sebe
Chcel som to s nou ukoncit uz, aby nevznikli neskor nejake problemy. Pohadali sme sa a prisli sme na to, ze jeden druheho pritahujeme natolko ze zatial nemozme byt bez seba
Proste ja sa jej pacim fyzicky aj ako clovek, vraj sa somnou citi dobre ja som na tom velmi podobne, pritahuje ma ako sexualny objekt a aj ako osoba ako taka...
@trdelniiiq ...Nie to nie, okrem tej chemie mame radi rovnaku hudbu, a mame aj spolocne zaujmy, mame si vzdy o com pokecat... Absolutne sa nenudime... Len nedokazeme jeden druhemu povedat ze sa lubime, alebo milujeme... Lebo take pocity nemame
+ nevnímaj to, že nevieš povedať niekomu druhému "milujem ťa" ako problém. je len dobré, že také čosi nehovoríš každej tretej. časom to z teba aj z nej vykĺzne samo od seba; to je dosť pravdepodobné, ak to budete udržiavať v takej rovine ako dosiaľ...
a pripomenulo mi to deep blue something
A poslednu dobu som velmi nestal o nejake monogamne vztahy
Takze ked mi doslo, ze ako sa veci vlastne maju, tak som mal prvu myslienku vratit sa znova k predoslemu sposobu existovania
Ale asi tomu necham volny priebeh ako uz spomenula @flegma1triedy , @trdelniiiq a @smajdafl
Dik za nazory.
juuuuu tú pesničku mám tak rada...
To nedava zase mne logiku, ale kedze neviem suvislosti tak nekonstatujem...
ja si myslim (z tych informacii, ktore som precital) ze to v pohode bude fungovat teraz a neskor aj trvale a aj bez toho, aby ste sa obhadzovali slovami "milujem ta" a podobne, koniec-koncov, su to len slova a nie su predpisane ako zaruka stastneho zivota