Tak v škole mal jeden kamarát tic tacy a rozdaval (par dementov ich zacalo hadzat po okoli). No a tak by ma zaujimalo môže učiteľka proste prísť a povedať mi aby som jej ho dal a začať mi nadávať že prečo to mám v škole?
ja som mal profáka, ktorý trhal krížovky a spolužiakovi zjedol rožok, keď ho vytiahol počas hodiny .... strašne super profák to bol bola s ním haluz a aj vedel naučiť...
Vsetko moze.... take veci aj co si nevies ani predstavit... len ju pekne posluchaj, vzdy sa jej podvol a neprotirec. Ani v myslienkach. Aj na to by ti prisla!
Boze sa seriozne pytam a mam tu 11 nenormalnych komentov co si z toho robia prdel a 12. hovori ze som fake...
A mimo ineho ma to len zaujimalo a vyzera na 90 rokov, tak som uvazoval aj ked ak ho zjedla tak ma asi rakovinu (centrofixka na nom)
Podla mna by nemala mat pravo siahnut na ziakov majetok / brat ziakov majetok / dotykat sa ziakovho majetku, bez ohladu na to ci to je tik tac alebo vyzuvana zuvacka alebo hocico ine.
... a nemyslim si, ze na to pravo ma. Len na slovensku je zauzivane, ze ucitelia ziakov sikanuju a dovoluju si k ziakom daleko nad ramec svojich pravomoci.
sme mali na zakladke učku a ta vkuse ke´d sa jej niečo nepačilo tak si začala spivat songy z minuleho storočia a ked mi zobrala krížovky a začala si spievat to bola prča
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A mimo ineho ma to len zaujimalo a vyzera na 90 rokov, tak som uvazoval aj ked ak ho zjedla tak ma asi rakovinu (centrofixka na nom)
... a nemyslim si, ze na to pravo ma. Len na slovensku je zauzivane, ze ucitelia ziakov sikanuju a dovoluju si k ziakom daleko nad ramec svojich pravomoci.
Nasrac, nedam nič.