Môžem byť vysoký tak okolo 190-195 cm aj ked moji rodicia vysokí neboli?
Vraj genetika sa nezaprie... No moji rodičia merali
: mama 168 cm
Otec 175cm
Ja mám 15 a mám skoro 180 cm, ale rastiem straaasne rychlo, nedávno si pamätám že som mal 169cm a chcel som mať170cm už a to bolo fakt nedávno nejak pred pol rokom ani nie odhad
Moj frajer ma 2m (199cm tusim) a ani jeden jeho z rodicov nie je nejaky extra vysoky...takze mozes ale ved na tom nie je nic zle, vysoki chlapi vyzeraju fantasticky (+ co by sme bez nich my zeny majuce okolo 175cm robili )
ani keby mali tvoji rodičia nižšie IQ neznamená, že ty nemôžeš mať vyššie... Niektoré znaky sú recesívne, niektoré dominantné a pri párovaní týchto znakov môže byť z teba niečo iné, čo z tvojich rodičov (farba oči, telesné predispozície, nadanie,...)
Chlapi furt riešia veľkosť, dĺžku a kopec nepodstatných somarín. Zameraj sa na svoje "vnútro", to je omnoho podstatnejšie. Pre teba aj pre tvoju budúcu partnerku.
nie je to nic nezvycajne, taktiez by si sa mal pozriet na to aki vysoki su tvoji stari rodicia, a nejde iba o genetiku ale aj o prostredie, stravu a mnoho inych faktorov, mozno obaja tvoji rodicia mali genovy potencial byt vysokymi ale kvoli zlemu prostrediu, zlej strave ho nenaplnili
presne ako všetci píšu. moji rodičia majú okolo 164cm A ja a môj brat máme nad 180 cm. Vyzerá to tak že dediš dokonca až od prapredkov pretože ani môj dedo nebol 180cmtrovy ale jeho bratia boli možno aj 190cm vysokí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Frajír ma malých rodičov a on je veža...
A môj dedo má tiež 171cm, otec 175cm, ale pradedo ked žil mal tusim vela..... Je možné že mám aj jeho gény?