Caute chcem vediet ci mozem stretnut Putina v uliciach Moskvy idem na dva týždne do Moskvy a vždy som ho chcel vidiet naživo....
On aj vychádza z toho svojho prezidentskeho paláca ci kde to je, alebo mu tam len nosia jedlo atď? Lebo to by bol prilahky cie
ne Putin nemá vôbec bodyguardov bože veď bodyguardov aspoň dvoch má už len obyčajný poslanec metského zastupiteľstva u nás... Putin si nesmie ani uprdnúť bez toho, aby o tom nevedel niekto
Isť do Moskvy a zameriavať sa na to aby si videl nejakeho politika ? si v piči , a jasne určite vychadza , normalne ho pozveš na kavu a pojde , pokecate a aj fotku na instagram si s tebou da
@grinder Putin ma v Rusku uz 93%-tnu podporu, nepodporuju ho len Tatari, Čečenci, Moslimi a aj to nie všetci, Kiska získal 500 000 hlasov z 5 500 000....... Kisku 2 milióny ľudí na SK najradšej zabili...
to ideš len kvôli tomu, aby si ho tam stretol? O.o....je to možné, napr. môj otec stretol nášho Ivanka v obchode, v Tescu (či kde to bolo) a mal pri sebe bodyguardov, ktorý mu povedali, aby dodržiaval diskrétnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nie, ani neuvidis.
@grinder no videl som uz napr. Kisku...
By the way, ber ma so sebou aj ja ho chcem vidieť !!
ze si kokot
Ty drvič hláv