vsimla som si tu anketu o nadavkach a tak ma zaujima vas nazor, co si myslite, je vztah, nejaky suvis medzi tym ze clovek je vulgarny, nadava pi.uje ako pohan a jeho inteligenciou, pripadne charakterom? a ako na vas taki ludia posobia? aky mate vztah k na
Každý ma iný štýl zbavenia sa stresu, filtrovania. Je rozdiel medzi človekom, ktorý potrebuje vypustiť zo seba hnev a tým, ktorý to používa úplne normálne. Je to nevhodné prehnané a zbytočné. Ja si zanadávam tiež,ale musím mať dôvod. Nikoho podobného neodsudzujem, ale niekedy to už leze na nervy
@krutafunebracka heej neber to osobne alebo tak, ja picujem ze sa to niekedy neda pocuvat, ked ma niekto naserie a len ma zaujimaju nazory v pdostate "na mna" ako na niekoho kto vulgarizmy pouziva a pomahaju mu pri ventilovanihnevu lebo inak by ma porazilo.
Ja nadavam tam kde si to mozme dovolit, cize medzi kamaratmi, v spolocnosti kde sa to nevyzaduje sa toho vyvarujem, a urcite to neukazuje moju inteligenciu, vacsiu PICOVINU (mas to este pekne velkym) som nepocul
pochybujem , kazdy pouziva nadavky ako je na to zvyknuty zo svojho okolia ... pre kazdeho je ten prah znesitelnosti nadavok iny cize aj kazdy podla nich inak sudi cloveka
vulgarizmi su slova ako kazde ine a vyjadruju nespokojnost jedinca...
mozes skatulkovat niekoho, kto napriklad casto hovori slovo chleba?
zamysli sa nad tym pre boha...
aj ked sa stane, ze si vsimnem a nasledne sa myslienkami pozastavim nad dievcenskou partiou, kde vsetky do jednej vyzeraju ako prezrate kurvy a s cigaretou v hube a nad poharom vodky pičuju ako sa len da
MOFO bitches, everyone here... som strasne neinteligentny, neviem nic o tomto svete ani uzivatelov tejto shity-sajty, attentionwhore obycajny som, neludsky tvor bez charakteru, hell die bitches, oh, yeah, fuck you.. you're breaking my balls people, s takymito topicmi.. this is fucking worst, than reading birdz comments sons of bitches..
@9@holyknight nesuhlasim ved preco by nemohol byt nejaky robotini v moterkach rovnako inteligenty, alebo este viac, ako nejaky profesor na vyske?? ved zasa nie kazdy profesor na vyske ma IQ 150
a inac, kto povedal, ze toto bude vulgarizmus a toto nie?? to potom aj slovo chladnicka moze byt vulgarizmus, napr.
@ivanka ale pocity sa daju vyjadrit aj sposobom ktory by v mediach necenzurovali ale nie OPAKUJEM JA obcas PICUJEM , a touto diskusiou NEVYJADRUJEM NESUHLAS S VULGARNOSTOU
na uvod by som chcel poznamenat ze nadava kazdy clovek
nadavky mozu vyjadrovat momentalny emocny stav cloveka.. napr ak mi nieco nevychadza tak si zadandavam a psychicky sa mi trosku ulavi....
taketo nadavanie je podla mna normalne a nadava takto kadzy clovek ci uz vedome alebo nevedome.
Pre spravne posudenie miery vulgarnosti prejavu cloveka musime brat do uvahy aj frekvenciu pouzivania nadavok....
ak niekto zadnadava preto ze sa mu nedari ale inak je jeho prejav bez nadavok cize snazi sa nadavky pouzivat minimalne a jeho slovny prejav je dostatocne kultivovany a adekvatny prostrediu v ktorom sa nachadza, takeho cloveka mozeme povazovat za inteligentnejsieho...a nemusi byt ani neviem aky studovany.. (vseobecna inteligencia)
ale ak niekto pouziva nadavky v skoro kazdej vete alebo po kazdom tretom slove, urcite si kazdy o nom vytvori mienku....
dalsi fenomen poslednej doby je nadavanie v roznych forach na internete co fakt asi nikdy nepochopim, preco ludia musia nadavat a urazat sa este aj na internete....
neni dost nadavok v realnom svete?
nadavky a osocovanie ci uazanie ludi vo forach na internete povazujem za priznak kretenizmu
Aj inteligentní a inak vcelku kultivovaní ľudia nadávajú
Neprekáža mi to, pokiaľ nie je vulgarizmus každé druhé slovo a všetky slovesá nie sú utvorené predponou od 'jebať'.
Osobne nadávam len, keď som mimoriadne naštvaná, a dávam si pozor, pred kým.Pohlavným orgánom až tak nefandím, ale 'kurva fix' si neodpustím.
Takmer som padla zo stoličky, keď mi niekto na komentár na YouTube poslal odpoveď začínajúcu ,,You bitch"...to by som si k absolútne neznámemu človeku nedovolila.
nadavam len pre vlastnu potrebu teda vacsinou ked som sam a to aj tak potichu...aby panbozko nepocul a ja som inak slusny je to take skarede ked niekto nadava skaredo
ach jaaaaj nemusim ludi ktory za kazdou vetou pouziju nadavku a povazujem za normalne ak niekto povie nejaku nadavku ak sa mu nieco nepodari alebo take nieco
aj inteligentni ludia nadavaju... podla mna nema inteligencia nic spolocne s nadavanim... nadavky su len vyjadrovanim pocitom,nespokojnosti... rovnako ako napriklad smiech... mozme skatulkovat ludi ktori sa smeju resp. ktori sa smeju casto?
akoze z casu na cas si zanadava kazdy, ved stanu sa veci co nas vytocia tak ze to proste vyleti, ale zase pouzivat uplne zbytocne vulgarizmy ked by sa to dalo nahradit slusnejsim ekvivalentom je uz otazka (ne)vkusu.Mne osobne vadi ked niekto pri mne nadava viac ako by to bolo pochopitelne a "potrebne".Ale stale mi "lepsie" znie v uchu takato obcasna nadavka u chlapa ako permanentne hnusne nadavky z ust dievcat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mozes skatulkovat niekoho, kto napriklad casto hovori slovo chleba?
zamysli sa nad tym pre boha...
aj ked sa stane, ze si vsimnem a nasledne sa myslienkami pozastavim nad dievcenskou partiou, kde vsetky do jednej vyzeraju ako prezrate kurvy a s cigaretou v hube a nad poharom vodky pičuju ako sa len da
je to také niečo ako keď niektorí fajčia a iní nie..tiež ich ideme za ich slabosť škatuľkovať?
a inac, kto povedal, ze toto bude vulgarizmus a toto nie?? to potom aj slovo chladnicka moze byt vulgarizmus, napr.
a s tou poslednou vetou súhlasím prečo práve kokot a pod sú zahrešenia...
a ne, nemozeme ludi skatulkovat
nadavky mozu vyjadrovat momentalny emocny stav cloveka.. napr ak mi nieco nevychadza tak si zadandavam a psychicky sa mi trosku ulavi....
taketo nadavanie je podla mna normalne a nadava takto kadzy clovek ci uz vedome alebo nevedome.
Pre spravne posudenie miery vulgarnosti prejavu cloveka musime brat do uvahy aj frekvenciu pouzivania nadavok....
ak niekto zadnadava preto ze sa mu nedari ale inak je jeho prejav bez nadavok cize snazi sa nadavky pouzivat minimalne a jeho slovny prejav je dostatocne kultivovany a adekvatny prostrediu v ktorom sa nachadza, takeho cloveka mozeme povazovat za inteligentnejsieho...a nemusi byt ani neviem aky studovany.. (vseobecna inteligencia)
ale ak niekto pouziva nadavky v skoro kazdej vete alebo po kazdom tretom slove, urcite si kazdy o nom vytvori mienku....
dalsi fenomen poslednej doby je nadavanie v roznych forach na internete co fakt asi nikdy nepochopim, preco ludia musia nadavat a urazat sa este aj na internete....
neni dost nadavok v realnom svete?
nadavky a osocovanie ci uazanie ludi vo forach na internete povazujem za priznak kretenizmu
Neprekáža mi to, pokiaľ nie je vulgarizmus každé druhé slovo a všetky slovesá nie sú utvorené predponou od 'jebať'.
Osobne nadávam len, keď som mimoriadne naštvaná, a dávam si pozor, pred kým.Pohlavným orgánom až tak nefandím, ale 'kurva fix' si neodpustím.
Takmer som padla zo stoličky, keď mi niekto na komentár na YouTube poslal odpoveď začínajúcu ,,You bitch"...to by som si k absolútne neznámemu človeku nedovolila.
No, ja si napríklad myslím, že ľudia, ktorí sa smejú na ´´hovadinách´´ sú škatuľkovaní dosť často
No na to ako inteligentne pôsobia to každopádne vplyv má