Bola som nedávno na jednom pripravnom meetingu, aby sme zorganizovali konferenciu. Mali sme aj hlavnú školiteľku, ktorá je homo-orientovaná, neviem, či BI alebo L...pripravujeme to 5 ľudia. Počas celého stretka ma neskutočne priťahovala a nevedela som sa
prestať pozerať na jej pery stále mi behalo hlavou,čo by som s ňou robila. Potom došlo na rozdeľovanie do skupín. Jeden chalan chcel mať tému, kde by to pripravoval s ňou. A zrazu ona hovorí, že nie, že navrhuje aby som to pripravovala s ňou ja Som ostala ako obarená...a vždy cez prestávku sa pýta na môj názor a mám pocit, že na mňa tiež hádže také zaujímavé pohľady Teším sa, keď to už bude a stretneme sa, aby sme spolu pracovali na tej téme niekde len my samé dve. Čo myslíte, bude z toho niečo?
len ma trochu brzdi to, ze je to predsa naša vedúca zjednodušene povedané a tiež to, či si to len nenamýšľam a nemá záujem o nič so mnou...radšej by som bola keby iniciovala niečo ona, ja ju samozrejme plánujem postupne nenápadne zvádzať ked hovorí pozeram sa jej hlboko do oci a tiez aj na pery, aby si to vsimla a vzdy ked sa fajci (aj ked ja nefajcim tak idem s nimi na balkon hotela) a postavím sa priamo pred nu, nech si ma obzera dufam, ze moj diabolsky plan vyjde, toto zvadzanie ma zacalo bavit
Ok takže tak nejak skryto si nám tu pripravila coming-out. No neviem jak. Je medzi vami nejaký vekový rozdiel alebo ste si vekom podobné? Toto by ma najviac zaujímalo lebo takto sa to ťažšie zisťuje.
@google123 ja 25 ona 35. Ale myslim,ze vek nehra ulohu ak sa ti niekto paci a ste na rovnakej vlnovej dlzke,co my dve sme. A nie je to vobec v ramci skoly...so skolou to nema nic..su to moje dobrovolne aktivity.nie je ani moja nadriadena,jednoducho je v nasom time v ulohe poradcu,konzultantky. Myslim,ze niektorym zenam sa to aj velmi paci,ked mozu byt so starsou/mladsou. A ani s autoritami nemam problem...razsom sa bozkavala s mojou ucitelkou na strednej a tiez bol 10 roccny rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nie ako ked tu ludia vypisuju, ako sa dat naspat dokopy so svojim ex spred 3 rokov
Este jak @2 predbehol.