@bibla jedno s druhým. Ide o to, že byvam v rakusku v takom zapadákove kde nikoho nepoznám a vo viedni poznám ludí noše. A ešte k tomu každy den domov dochádzat hodinu a pol sa mi už nechce. Awwww...
@lucidiamond hodina a pol dochádzať denne tam a hodinu a pol nazad? Ak je tvoja mama trochu normálna tak ťa na ten internát prosto pustí bez námietok.
+ prosto jej to oznám a že si sa rozhodla tak. Že chceš ísť na tú školu a to dochádzanie by bolo priveľa, že by si sa nestíhala aj učiť a ak aj áno tak, že by ťa to veľmi vyčerpávalo takto dochádzať. (čo je fakt, ktorý pochopí každý rozumný človek)
@lucidiamond logicky sa jej spýtaj, že prečo pochybuje. Si predsa dobré dievča a to, že pôjdeš na internát ešte neznamená, že budeš robiť neviem čo. Na internátoch sú prísne pravodlá. A že to záleží od človeka ako sa k tomu postaví.
Neviem aká si, ale ak si zodpovedná tak jej to povedz, že si ju predsa nesklamala nikdy.
tak tu jednoznačne intrák, aj z ekonomických dôvodov...aj ja som vo Viedni na intre (študujem tu na VŠ) , platím 250/mesačne...a pri troche šťastia sa dá nájsť aj lacnejsší, známa bývala v jednom za 180...alebo potom byty a priváty, ked sa zložíš s dákymi kamošmi tak ťa to vyjde ešte menej
@lucidiamond ja do Viedne dochadzam sice len hodinu ale tiez uz ma to otravuje celkom, nastastie len 2krat za tyzden takze sa to este da... musis asi do nej dobiedzat a furt sa pytat aj ked sa tvari ze nepocuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja by som jej to zacal oznamovat prijemnym greetingom booyakasha wagwaan, myslim, ze by si si ziskala jej pozornost !
a s viacerými ľuďmi tu som zadobre takže nevidím dôvod prečo by som nemohol
+ prosto jej to oznám a že si sa rozhodla tak. Že chceš ísť na tú školu a to dochádzanie by bolo priveľa, že by si sa nestíhala aj učiť a ak aj áno tak, že by ťa to veľmi vyčerpávalo takto dochádzať. (čo je fakt, ktorý pochopí každý rozumný človek)
Neviem aká si, ale ak si zodpovedná tak jej to povedz, že si ju predsa nesklamala nikdy.