príroda by to mala zariadiť tak, že plodné budú len tie ženy, ktoré deti chcú a majú na to mentalitu, aby sa k nim správali tak, ako sa majú.
a neplodné ženy by deti nechceli a teda by im nebolo ani ľúto, že ich nemajú.
aj keď si myslím, že pokiaľ video neni nejaký fejk (čo dúfam že je, aj keď neviem ako by sa toto dalo zinscenovať) tak to nebude matka, ale trebárs nejaká pestúnka abo čo.
Len tak pre info...To nieje jej matka ale opatrovatelka.
Mama si za posledné dni všimla, že dievčatko má po sebe modriny a jazvy, tak skryla kameru a natáčala.
Mám taký pocit, že momentálne je v base na nejakých 20 rokov.
@skillet Prečo nie? Kázal som ti to otvoriť? Nie... Tvoja zvedavosť je proste väčšia a tak si to otvoril, ak sa ti nepáči, rob niečo so sebou a nepýtaj sa, prečo som to tu pridával...
@all Nevedel som, že to je pestúnka, ale dostalo ma to...
@majky96 Ja som to nepozeral. Nepotrebujem si kaziť svoju pozitívnu náladu takýmito hlúposťami, čo sa vo svete deje
Robiť by si každopádne mal so sebou niečo ty.
Pekný zvyšok dňa ti prajem
žena na videu je pestúnka, bola pre podozrenie rodičov nahraná
už je vo väzbe ale pred tým ju otec decka navšítvil a trošku ju upravil aby bola na prístrojoch na určitú dobu
toť vše
Po prečítaní tohto mam akysi celkom fajn pocit, ze bola potrestana.
Toto urobit mojmu, alebo hociktoremu dietatku, tak akosi nemam zmilovanie. Hrozne.
Sama strážim deticky a treba mat k nim vztah a proste.... No som v soku.
dar života každý využije inak, smutné, keď niekto robí podobné veci...video som nevidel, ani vidieť nechcem, ani neviem prečo ľudia takto zlyhávajú...lieky, rodina, sociálne prostredie?...netuším...
@hellium Je to tak ja som to sledoval celé keď to bolo aktuálne, a podľa mňa aj to, že otec dieťaťa ju potom zmlátil, źe skončila v nemocnici bolo len zveličené tak celkom slušne obstála
To nie je jej matka ale pestúnka... a preto jej matka dala do domu skrytú kameru bo si všimla, že jej dieťa má modriny... a že potom keď si to mama toho decka s jej manželom (otcom decka) pozreli vraj tú pestúnku skoro prizabil, že ju strieskal jak žito a tá je teraz na krasnych pár rokov v base
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
príroda by to mala zariadiť tak, že plodné budú len tie ženy, ktoré deti chcú a majú na to mentalitu, aby sa k nim správali tak, ako sa majú.
a neplodné ženy by deti nechceli a teda by im nebolo ani ľúto, že ich nemajú.
aj keď si myslím, že pokiaľ video neni nejaký fejk (čo dúfam že je, aj keď neviem ako by sa toto dalo zinscenovať) tak to nebude matka, ale trebárs nejaká pestúnka abo čo.
Nikto to vidieť nechce a nikoho to nezaujíma
a je to piča pestúnka.
Mama si za posledné dni všimla, že dievčatko má po sebe modriny a jazvy, tak skryla kameru a natáčala.
Mám taký pocit, že momentálne je v base na nejakých 20 rokov.
aj mne sa zdá ale potom na polícii keď povedal prečo tak ho pustili
ja tomuto svetu asi prestávam rozumieť.
...taký ten pocit beznádeje kedy chceš nejakým spôsobom pomôcť a nevieš ako.
Jedine co ma hreje pri srdci je, ze ludia, ktori ublizili detom sa maju v base horsie ako v pekle
@all Nevedel som, že to je pestúnka, ale dostalo ma to...
Ale po @12 som sa upokojil. Keby si niekto niečo takého dovolil k môjmu decku, tak by lietali päste. Žena/nežena.
Robiť by si každopádne mal so sebou niečo ty.
Pekný zvyšok dňa ti prajem
už je vo väzbe ale pred tým ju otec decka navšítvil a trošku ju upravil aby bola na prístrojoch na určitú dobu
toť vše
Po prečítaní tohto mam akysi celkom fajn pocit, ze bola potrestana.
Toto urobit mojmu, alebo hociktoremu dietatku, tak akosi nemam zmilovanie. Hrozne.
Sama strážim deticky a treba mat k nim vztah a proste.... No som v soku.
a inak @11
ja nenachádzam slov,...
» prezenu.noviny.sk/c/relax/otrasne...