áno, môžu. a je jedno, v akej osobe to bude, na takýchto veciach vôbec nezáleží. ale musí to byť pomerne krátke, s menším množstvom postáv, ktoré sa počas deja (takmer) nevyvíjajú a nemajú žiadnu hlbšiu osobnú históriu a dej by mal byť jeden a jednoduchý, žiadne vedľajšie a neviemaké prekomplikované telenovelové deje. proste jedna udalosť, ktorá sa stala. dúfam, že som to nedoplietla, kľudne ma niekto opravte, ak sa mýlim v tých znakoch poviedky.
ano ,v poviedkach sa mozu pisat aj dialogy na tom nebude nic zle ....a vacsinou sa pisu ako opisy rozpravaca ,cize bud vsevediaci rozrpravac alebo moze byt aj personalny ,ked uz tak ..ale nepouzila by som urcite priameho rozpravaca ,cize "ich formu " ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a v akej osobe treba pisat? ved pis ako chces, trebars aj v 7. osobe
áno, môžu. a je jedno, v akej osobe to bude, na takýchto veciach vôbec nezáleží. ale musí to byť pomerne krátke, s menším množstvom postáv, ktoré sa počas deja (takmer) nevyvíjajú a nemajú žiadnu hlbšiu osobnú históriu a dej by mal byť jeden a jednoduchý, žiadne vedľajšie a neviemaké prekomplikované telenovelové deje. proste jedna udalosť, ktorá sa stala. dúfam, že som to nedoplietla, kľudne ma niekto opravte, ak sa mýlim v tých znakoch poviedky.
ale @anzu má pravdu...
lol, príbeh tak by ma ani nenapadlo to volať to sa mi nepáči