naj je podla mna sony...creative si nekupuj lebo ked sa ti dodrbe tak ti to budu posielat mesiac do talianska ...a 512mb je celkom v pohode to je tak asi na 130 pesniciek
urcite si nekupuj sencor mam z nim zle skusenosti po pol roku sa mi polamal joystick a ked prepinam pesnicku tak preskoci aj o 2 skladby dopredu/dozadu
a maš to to iste..vlastne lepšie..bo možeš pozerat filmy,na mojom mobile maš funkciu fitness čiže možeš počuvat pri behani a maš aj vypočitanu rychlost,vzdialenost čas a spotrebu energie..
Pozri sa ktora znacka je najlepsia. No napriklad dobre znacky su APACER, SONY. Ale mas aj iPod na rosirenie pamati. A ci sa to oplati investovat? Ano ak to budes pouzivat aj na ine prenosi ako MP3 cize na subory alebo nieco ine ako su filmy. Inak by som si to ani moc nekupoval. Lebo k usnemu by sa mi chodit nechcelo.
aj ja by som si kupil iPod ... teda nekupil lebo ja ho uz mam
kup si nano 4GB a tam dostanes 1000 pesniciek... alebo 8GB a tam sa ti zmesti az 2000. a mozes tam mat aj fotky a tak... a ked si kupis ten vetsi, tak tam aj filmy idu prehravat... alebo si kup rovno iPhone a to mas aj telefon a neviem co este setko
rozhodne si nekupuj mp3ku ST-Lab, dodrbala sa mi po polroku, najprv odisli sluchatka a potom joystick... Teraz mam Creative 60GB a je to ta najlepsia vec (to je moj nazor mam tam vsetky videa, fotky, pesnicky...A ked som niekde na dovolenke, nemam problem ked vyfotim kartu vo fotaku-strcim to tam a kartu mam zas cistu...len tolko =P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
podla mna si kup mobil s mp3 a 512kartou...
a maš to to iste..vlastne lepšie..bo možeš pozerat filmy,na mojom mobile maš funkciu fitness čiže možeš počuvat pri behani a maš aj vypočitanu rychlost,vzdialenost čas a spotrebu energie..
kup si nano 4GB a tam dostanes 1000 pesniciek... alebo 8GB a tam sa ti zmesti az 2000. a mozes tam mat aj fotky a tak... a ked si kupis ten vetsi, tak tam aj filmy idu prehravat... alebo si kup rovno iPhone a to mas aj telefon a neviem co este setko
Jednoznačne odporúčam značky ako CREATIVE, TEAC, MEIZU, MSI, etc...