Ja sa to pytam hlavne preto, lebo mam moznost dostat tuto MP4ku zadara, pytali sa ma, ci ju chcem. Aj s USBckom, nabijackou a sluchadlami.
Len ci sa oplati...
@broken@kalbun@demonicbass@magorka vojde sa mi tam napr. jeden cely film, tak do 100 pesniciek a nejakych 20 obrazkov? Ci sa neoplati vobec, ani zadara?
ci sa oplati zadara? jasne,vsetko co je zadara sa oplati ale nie no myslim ze sa vojde,ale mne sa tak dojebala ze tam potom filmy ani neisli...a to je taky maly display ze na tom je to nahovno....ale tak na pocuvanie sa da no...
@luthien darovanému koľovi sa na zuby nepozerá....a neviem, ja som tam filmy nemala, k tomu som sa dopracovať nestihla....po mesiaci cca mi vypadlo listovanie v zozname skladieb a o ďalši mesiac už skapala nadobro...ale zas ja mám vždy smolu, že sa ku mne dostane akurát vadný výrobok....takže by som brala
@magorka ja tu moju pouzivam uz tri roky (niekedy si ju zoberiem napr.von aby som nemusel brat novu,inac som ju dal sestre) a tiez mi blbne zoznam,nejdu filmy ale pocuvat sa cez nu da
vpohode sa ti to zmesti, teda tusim som to mal raz na dovolenke mal som tam nejaky film a urcite ja hudbu a obrazky, neviem ci aj e-book ako ked odtoho necakas zazraky tak to je vpohode..ale ono to najlepsie nebolo uz pred par rokmi a odvtedy este...ja osobne som pozeraval filmy na iphone a to ma teda odost vacsi displej a kvlaitu a aj to sami zdalo onicom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
akurát ma štve, že neviem nikde zohnať USBčko k nej :/
Keď už sme pri tom... nemáte ho doma niekto?
Len ci sa oplati...
@broken @kalbun @demonicbass @magorka vojde sa mi tam napr. jeden cely film, tak do 100 pesniciek a nejakych 20 obrazkov? Ci sa neoplati vobec, ani zadara?