Ahojte, potrebujem poradit..neviem ci niekto z vás mal uz mravce v byte, ale my ich mame uz doost dlho a skusali sme hadam vsetko! a nic stále su tu a najhrosie ze aj v mojej novej posteli boli..su to mraci faraoni..otvori sa nejaka potravina a v momente
no ries to co najrychlejsie, tiez som s tym mala pred par mesiacmi problem v mojej izbe a doteraz mam jazvy na nohach od stipancov najprv som isla cez biolit, kavu, kvasnice az nakoniec som zatrela vsetky mozne skary takou kriedou ci co to je co ich zabije a uz ich nebolo odvtedy
sak ale ked su v celej bytovke tak to by nemal byt problem ten postrek odsuhlasit, nie? O_o
my sme s kolegom ukrutne bojovali cele mesiace. vsetko existujuce i neexistujuce sme vyskusali. citali sme odborne fora a studovali sme problematiku. nic vsak nikdy nepomohlo v takej miere, aby sme boli skutocne spokojni (nie sme normalni, kym jeden zije, vojna trva). nakoniec sme zavolali firmu, ktora sa s tymto zaobera. potom uz neboli.
ja neviem, raz som ich videla v kuchyni, postriekala som ich prostriedkom na čistenie kúpeĺní (dačo s úrovňou agresivity podobnou Savu) a odvtedy sa tam neobjavili
@lexandra Ahoj, my sme proti mravcom bojovali takto: kúp si kriedu proti mravcov - natri nimi všetky lišty, škáry podlahu, proste kde sa vyskytujú, urob také hranice. škáry + možné miesta odkiaľ by mohli chodiť upchaj vreckovkami (obycajnymi) a nakrieduj celé. Odkedy som toto ja u nás spravila sme ich už nemali. Ale je to makačka, ak ich máte všade.. my iba na jednom mieste sme ich mávali
no však hej..my sme skusili bilot, kriedu, vsetko ...uz mame take nervy ze ich je tolko ze uz uvazujeme nad tym postrekom...lebo ked sme sa sem pristahovali uz tu boli..:/
pretoze jeden mravec moze prezit a uz je ich 10 000
@lexandra my sme mali tiež a pomohol jedine deratizátor ... ono nie je pravda, že keď jeden prežije tak ich je 10 000... to nie sú vši ani blchy že sa množia ako im príde... problém je, že neviete kde sídlia (a vôbec to nemusí byť vo vašom byte) a stále prežije kráľovná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
biolit
sak ale ked su v celej bytovke tak to by nemal byt problem ten postrek odsuhlasit, nie? O_o
a až keby nereagovali na výzvy Bezpečnostnej rady OSN, tak až potom pristúpiť k represáliám
@puco90 Nie píšťalu a vyviesť ich von z činžiaku do priepasti
a aby som bol aj OT: zajebte plyn.
pretoze jeden mravec moze prezit a uz je ich 10 000
Stalo sa no...Z tohoto som trošku mimo,celkovo to slovo tam je zlé Lebo som to myslela na rodinu,teda nie na jednotlivcov rovnakého druhu ...