@narazuvzdornaa ja som mal pokazenú celú obrazovku a prišiel mi pred pár dňami tak ma serie aj tá jedna bodka čo sa mi tam urobila. Čo si s ním robila ?
Nie vzdy musi ist o mrtvy pixel. Niekedy ide o "zaseknuty" (stuck) pixel a to sa da odstranit aplikaciami, ktore velmi vysokou frekvenciou menia farbu pozadia.
Mal som to na iPhone 2G a niektore pixely sa podarilo takto napravit.
ty vole mrtvy pixel riešiť na novom monitore z rozlíšením 1440*900 som ich mal presne 6 , na ďalšom rovnakom monitore od iného výrobcu ich mám 2 , na display-och AMOLED sa dlhým zobrazovaním tých istých znakov robia ako keby tiene a tiež som to neriešil ....
Nerozumiem tomu akože čo čakáte od spotrebnej elektroniky s 2 ročnou zárukou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Mal som to na iPhone 2G a niektore pixely sa podarilo takto napravit.
Skús to, čo naoisal Tommyhot, no neviem, či to pomôže...
Ak to nezmizne, šiel by som ho reklamovať.. (pokiaľ si ho neobjednaval niekde z druhej ruky, napr. Ebay)
Nerozumiem tomu akože čo čakáte od spotrebnej elektroniky s 2 ročnou zárukou ...