Zdravím, často sa stáva, že mi mrzne notebook. Najmä pri prehrávaní filmov cez VLC alebo WMP. Nezamŕza na dlho len asi na necelú minútu..a však myšou sa dá pohybovať, no nemôžem otvoriť nijaký iný program a preruší sa mi aj sťahovanie. Po odmrznutí ide vš
to som skúšal..odinštaloval som ho ale pokračovalo to.. po preinštalácii windowsu nejaký čas bol pokoj ale neskôr to začalo zas...asi bude konflikt s nejakým programom, pretože si stále inštalujem tie isté programy a začne to
@doddo2012 znie to možno ako mrznutie buď ovládača grafickej karty, alebo kodekov, ale bližšie ti povedať neviem, pokiaľ ty nevieš presnejšie povedať po nainštalovaní ktorého programu to začne blbnúť.
Hej drivery som práve skontroloval..všetky sú aktuálne..pravidelne povoľujem aj automatické aktualizácie. A tiež som pred týždňom kontroloval antivírusom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov