Pred pol rokom mi sused nainstaloval XP vsetko bezi v poriadku iba kazda hra, ktoru spustim mi mrzne predtym bolo vsetko OK hraval som hry normalne. Dnes som si opat naformatoval disk a nainstaloval XP, ale nic sa tym nevyriesilo stále mrznú. Viete v com
Ja len nechapem preco na tak celkom slusnom pc mas taku malu ramku koli nej to asi neni(neslubujem ale mala je...sak teraz za 1gb ramku das tak malo takze na tvojom mieste by som jednu dokupil...a pozrel sa dovnutra pc...(mozno mas zanesene nejake kontakty prachom a ked pc potrebuje vacsi vykon tak to nefici alebo mas nieco zle vsadene) alebo pozrem ci mam spravne nainstalovane vsetky drivery ako uz bolo povedane....... ale skor to vidim v tu moznost č1.
daj si sp2jku..stiahni si najnovsi dx 9c a problem sa (mozno vyriesi.. popripade ti vyskoci hlasenie o chybe.. pozri sa aka je to chyba a potom na nete si vyhladaj ako ju odstranit. teda ja som to tak spravil a pomohlo ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mal by si menej hrat...