Takže sťahujem jeden seriál z rapidshare-u. Väčšinu dielov som už mala odrarovanú a išlo to v pohode, ale keď som chcela otvoriť jeden diel, tak mi zamrzol comp a vôbec nič sa nedalo robiť. Tak som stlačila ctrl+alt+del. Skúsila som to znovu a zase zamrzo
jj tak ako pisal wepmar. ale bacha na niektore subori. tam ti i ked napsie part1.rar part2.rar ale ... mne sa napr stalo aj to ze dva subory mali v zatvorke cislo. a uz to nechelo dokoncit takze potom premenovat to treba ale to sa moze nemusi stat. A urcite by som nevymazaval cele moe dokumenty to by bola aj chyba
a to pouzivas na ukladanie veci z webu disk kde mas windows ? podla nazvu zlozky ? ... nem dobry napad ...
ale k problemu .. pokial to robi len jeden part tak tam moze byt nejaka virusovska svina .. skus ho dat prekontrolovat antiviraku postup : pravym talcidlom mysi na subor a potom hladaj nieco ako kontrola s nazvom tvojho antivir systemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Tam otvoríš súbor – part1.rar. Aspoň väčšina súborov sa otvára takto. A čo s mrznúcim počítačom? Ja to riešim ručne stručne...
ale k problemu .. pokial to robi len jeden part tak tam moze byt nejaka virusovska svina .. skus ho dat prekontrolovat antiviraku postup : pravym talcidlom mysi na subor a potom hladaj nieco ako kontrola s nazvom tvojho antivir systemu