neviete nič, len kritizovať. S Fínmi sme hrali dobre, len nám to nevyšlo... S Nemcami sme to prehrali "zaslúžene". Kto nekorčuľuje, nevyhrá. Je to síce dosť blbé, že Slováci, ktorí pred 5 rokmi vyhrali majstrovský titul a v roku 2011 chcú usporiadať šampionát (ak sa dohodnú, kde postavia halu ), teraz budú hrať o udržanie v najvyššej skupine... Je to smutné, ale momentálne s tým už nič nenarobíme. Treba sa z toho len poučiť
22. Pochybujem. Lašák sa mohol v zápase z nemeckom aj poskladať ale keď hráči pred ním hrali jak baletky... Momentálne sú na tom výkonnostne rovnako. To že je Budaj z NHL neznamená že je malý Boh a strčí všetkých skúsenejších z nižších líg do vrecka.
ano, sakul, to by sa malo riesit do dalsieho roka bohuzial ...je to potupa, s Finmi sme hrali velmi dobre, az na par chybiciek, ktore odpustam, ale neodpustam ten fakt, ze ked sme raz hrali petminutovu presilovku, tak sme ten gol mali dat, kazde dobre muzstvo by dalo!...a to ma najviac sklamalo...od nemcov sa dalo cakat, ze prehraju nad normi, su to kokoti , skoda, ze som nepozrela nas zapas s nimi, co som ale pocula, rusky rozhodca bol riadny kokot, takze asi aj jemu vdacime za prehru
najkrajsim okamihom bolo, ked ukazali Budajov kusok s laktou a pukom, a ten zborovy povzdych v hale : to nemalo proste chybu
24. aj keby sme hrali B-čko, so susedmi sa moc nestretneme, akurát tak s Poľskom a Ukrajinou ak by sa pošťastilo, pretože do A-čka idú Maďari a Rakúšania
inak myslím, že hoci sme mali pár hráčov z NHL, nebolo nám to nič platné, bolo vidieť že nemáme poriadneho útočníka, ktorý by vzal opraty do rúk a potiahol Slovákov v ťažkých zápasoch, dokonca ani Čiernik ani mladší z Hossovcov nepomohli, snáď sa zachránia Slováci
chodte do Pi*E....stakymi vyjadrovaniami..sa postavte vy na ten lad...a uvdime ako dopadnete vy,.....zapas s fini..bol vyrovnany..a nemali sme tolko hracov z NHl ako ony....mali stastie o jeden gool...ALe Budaaj bol vynikajuci....Chapem s tym Nemeckom..tho uz nebolo thake dobre....ale s Finmi.....Bol to dobry hokej...
29.ty ich dako moc obranujes , ten zapas s Finmi bol pekny na nase pomery ale obzri sa spet.A najviac ma nastvalo, ze do reklami na orange idu vsetci hraat hokej s dazdnikmi ale ked treba reprezentovat tak nejdu.Ja kebyze hram hokej ako Gaborik tak im idem pomoct.Mozu si za to sami.Tosku im aj prajem aby sa prepadli do B-cka mozno sa potom preberu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Veď je to len hra, či nie?
Nejdem provokovať už som na odchode.
-viac sa starat o nove talenty
-vacsi zaujem hračov z NHL o MS
Ak toto dokážeme, tak potom máme aj na titul, inak možme hrad aj každý rok o zachranu
kedy hrame o zachranu??
najkrajsim okamihom bolo, ked ukazali Budajov kusok s laktou a pukom, a ten zborovy povzdych v hale : to nemalo proste chybu
inak myslím, že hoci sme mali pár hráčov z NHL, nebolo nám to nič platné, bolo vidieť že nemáme poriadneho útočníka, ktorý by vzal opraty do rúk a potiahol Slovákov v ťažkých zápasoch, dokonca ani Čiernik ani mladší z Hossovcov nepomohli, snáď sa zachránia Slováci