Nejaké zápasy si pozriem,ale nevzrušuje ma to až tak ako niektorých iných slovákov,skalných fanúšikov,mne sa viac páči futbal.No ked už tu je táto téma,nezdá sa vám,že Jurčo sa tam dostal len vdaka tomu,že hrá v NHL?Keby také výkony počas sezóny podával hráč z nejakej európskej ligy,tréner by si ho ani nevšimol...
nevidim na tom nic uzasne...vseobecne na ziadnom sporte.
toto obdobie pre mna znamena, ze otec a bratia budu neustale blokovat 1 televizor aj ked ten najmladsi brat sa sam o sport v skutocnosti nezaujima,robi to len preto ze to robia ostatni chlapi,a nechce aby ho ostatni povazovali za ,,nechlapa" (sam mi to povedal). a vsade po ulici budu dlho do noci ozrati chlapi chodit a vykrikovat Slovenskooooooo a podobne kraviny. strasne mi to lezie na nervy.
minuly rok ma skoro taky kreteni zrazili v aute co vytrubovali a vykrikovali na ulicu,lebo slovaci vyhrali jeden porypany zapas...
neznasam toto obdobie, kazdy velky slovak odrazu, trapne klobuky, vlajky na autach. Vsade samy "odbornik na hokej". Vrcholom su mamicky s detmi, co nevedia ani co je hokej, ale fandia samozrejme... A po majstrovstvach koniec-navrat do starych kolaji. Samozrejme nejaky zapas pozriem, ale vobec ma to netankuje kto vyhra...
@janehonda to sibese nevifela uskriekane dievcata, zmalovane jak indiani, opite jak socky...
Nebyt skurveneho spisskeho hokejoveho manazmentu v poslednych 10 rokoch.. Mal by som rad aj samotny hokej..inak jebem na to
@mia246 tam robí svoje aj menšie klzisko, potom je ten hokej v zámorí na oko ešte viac rýchlejší, aj keď nehovorím, že rýchlejší nie je NHL má svoje čaro a Majstrovstvá zasa svoje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
toto obdobie pre mna znamena, ze otec a bratia budu neustale blokovat 1 televizor aj ked ten najmladsi brat sa sam o sport v skutocnosti nezaujima,robi to len preto ze to robia ostatni chlapi,a nechce aby ho ostatni povazovali za ,,nechlapa" (sam mi to povedal). a vsade po ulici budu dlho do noci ozrati chlapi chodit a vykrikovat Slovenskooooooo a podobne kraviny. strasne mi to lezie na nervy.
minuly rok ma skoro taky kreteni zrazili v aute co vytrubovali a vykrikovali na ulicu,lebo slovaci vyhrali jeden porypany zapas...
no jednoduchpo mi to lezie na nervy
Nebyt skurveneho spisskeho hokejoveho manazmentu v poslednych 10 rokoch.. Mal by som rad aj samotny hokej..inak jebem na to