majtrovstvá tu budú, ale určite nie v roku 211, aj česi mali mať šampionát už v 2003 ( nakoniec bol vo Fínsku), ale nestihli dostavať Sazka arénu a to na ňu mali oveľa viac prachov ako máme my...
Ostava len dufat, ze sa konecne ti co to vsetko ohladne stadiona maju nastorosti dohodnu. Len aby stihli termin, lebo je uz nacase! Podla mna sa tymto Slovensko zviditelni a este viac ked budeme majstri. To by bolo 1. krat co by boli majstri sveta, majstrami v domacom prostredi, na to by len tak hoci kto nezabudol. To by bola BOMBA! Ja som totiz velky fanusik slovenskeho ladoveho hokeja!!!
ja sa necham prekvapit A velmi by som chcel aby sme boli majstry SVETA kebyže ano tak by to bolo úžasné majstri sveta slovaci a v domacom prostredi SLOVENSKO AK by sme nevihraly ani 1,2 a ani 3 tak by to bola HANBA !!!! ale stale dúfam ze do roku 2011 sa nam podari vyhrat zlato ! tak dotoho a tešim sa na MS 2008 .........NASA TABULKA BUDE TAKATO : FINSKO-SLOVENSKO-NEMECKO-NORSKO !!!!
tu v KE sa Steel Arena stavala ... ani sam neviem kolko rokov, tak to som zvedavy ci v BA postavia tu halu tak rychlo ... ked to bude tak ako tu ze im este tak zo 5x dojdu peniaze tak to bude skor v roku 2111 ... ale zase BA tam idu peniaze tam by ten problem nemal byt
Kompetentný sa spoliehaju ze zamrzne Dunaj v tej dobe a hostia si stoličky prinesu so sebou.A po oboch stranách bude este k tomu vypredané.Potom si stačí kúpit Dr.Ilka za coolovú predpoved.Mám s toho zlý pocit ale na Slovensku je všetko možné ale toto je nemožné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov