Aký názor máte na tatúto značku? Maju celkom namakané notebooky za celkom fajn cenu.
Len čo sa týka výdrže a tak. A v prípade porúch, ako je to so servisom?
Dík
brat má už asi 4 roky a v pohode no, zatiaľ drží, aj keď posledný rok aj voľačo máva nervy už na neho... ale to ej asi teda starší model, neviem ako sú na tom súčasné
mam GT60 ONC...akurat prebieha reklamacia mal som problem s napajanim. Chyba bude asi s konektorom v nb. Inak notebook je v pohode. Celkom rychlo mi zdochla bateria(po roku). Ak tak rozmyslam, za tie peniaze som mohol mat vykonovo raz tak lepsi desktop. Takze v buducnosti uz urcite o "hernom" nb nebudem uvazovat.
Mal som herný MSi GX-633, striktne neodporúčam. Večne sa prehrieval, zamŕzal (to už po roku používania!), vyrobený z nekvalitných materiálov až sa mi napokon zlomila obrazovka (a to obyčajným otváraním a zatváraním obrazovky - pritom som sa k nemu nikdy nesprával nejako zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov