Nájde sa tu ochotný študent MTF, ktorý mi odpovie na pár otázok? Potreboval by som hlavne poslať rozvrhy hodín, ktoré sú prístupné len pre študentov, na základe ktorých sa chcem rozhodnúť či poslať dodatočne prihlášku (ja viem, zaspal som na vavrínoch, al
@filus aj na PPP je fyzika? Tú matiku, keby chodím na doučká možno zvládnem a po roku by som mal s tým pokoj a boli by tam už viac ekonomické predmety, teda myslím.
@antifunebracka padla aj nepadla, na prijímačky idem, ale pár vecí ma od toho odrádza.
Chcel som tam byť rok a keby neotvoria pokračovanie na Mgr. tak pôjdem nanovo niekde inde, ten jeden rok hore dole, ale zistil som, že by som musel zaplatiť 1 000 € čo je dosť a tak tento "plán" padol. To je asi najhlavnejší dôvod prečo váham či tam ísť, písal som si aj s hlavnou z katedry a dostal som odpoveď asi takú, že chcú otvoriť II. stupeň, ale nemajú na to garanta, čo trvá už pár rokov.
@elefantt jj tú matiku aj fyziku máš bez ohľadu na to aký je to odbor
1. semester majú úplne všetky odbory tie isté predmety s tým istým hodnotením či už ten predmet pri ďalšom štúdiu využiješ alebo nie v 2. semestri sú 2 predmety zamerané na odbor zvyšok spoločný a od 3. semestra prevládajú už tie čo sú len pre tvoj odbor
@filus ďakujem za info, už som si zohnal aj štúdijné plány, takže predmety mám "očíhané"
a vedel by si mi poradiť ešte s týmto? Metóda štúdia - kombinovaná alebo prezenčná - čo by ma čakalo, keby si zvolím kombinované štúdium? Niekde by som praxoval alebo ako to je? Keby sa tak môžem vyhnúť tej matike a fyzike, tak si nechám aj kolená prevŕtať
@elefantt kombinovanú to máš vlastne raz do mesiaca tuším cez víkend konzultácie so svojím konzultantom a tam vlastne zadá čo si máte naštudovať do najbližšieho stretnutia výhody to má že nemusíš každý deň sedieť v škole ale zasa si všetko musíš naštudovať sám a skúšky sú rovnako ťažké ako pri prezenčnej metóde takže čo sa týka naučenia sa je výhodnejšie študovať prezenčne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
fyzika 2. a 3. semester - je to zabijak teraz na konci tohto semestra zápočet s fyziky s nejakých 400 študentov dostalo 15
PPP pokiaľ si z obchodnej tak problém by ti robiť nemal, možno niektoré predmety ktoré sú tam s mnou nepochopiteľných dôvodov zaradené
BOZP je to najľahšie čo na MTF-ke je (odhliadnuc matiku a fyziku
AI prvé 2 semestre v poho od 3. sú tam nejaké zadania s programovania (asembler, C++, Delphi)
@antifunebracka padla aj nepadla, na prijímačky idem, ale pár vecí ma od toho odrádza.
Chcel som tam byť rok a keby neotvoria pokračovanie na Mgr. tak pôjdem nanovo niekde inde, ten jeden rok hore dole, ale zistil som, že by som musel zaplatiť 1 000 € čo je dosť a tak tento "plán" padol. To je asi najhlavnejší dôvod prečo váham či tam ísť, písal som si aj s hlavnou z katedry a dostal som odpoveď asi takú, že chcú otvoriť II. stupeň, ale nemajú na to garanta, čo trvá už pár rokov.
1. semester majú úplne všetky odbory tie isté predmety s tým istým hodnotením či už ten predmet pri ďalšom štúdiu využiješ alebo nie v 2. semestri sú 2 predmety zamerané na odbor zvyšok spoločný a od 3. semestra prevládajú už tie čo sú len pre tvoj odbor
a vedel by si mi poradiť ešte s týmto? Metóda štúdia - kombinovaná alebo prezenčná - čo by ma čakalo, keby si zvolím kombinované štúdium? Niekde by som praxoval alebo ako to je? Keby sa tak môžem vyhnúť tej matike a fyzike, tak si nechám aj kolená prevŕtať