Zdravím Chodí niekto na MU Brno Europske študia popripade politologia alebo niečo podobné ? Zaujimalo by ma kolko as približne hlási ročne študentov , či je obtiažne sa tam dostat prípadne aká je náročnosť štúdia ! Prípadne ak by mal niekto návrh čo by
Jop, niekde je veľmo prehľadná tabuľka koľko za ktorý rok na ktorý obor aj s počtom prijatých a mám dojem i potrebným percentilom TSP.
Ale nechce sa mi ti to hľadať.
ja som na MUNI na medzinár. vzťahoch, čo je susedný odbor k európkam. myslím, že nejak extra zložité dostať sa tam nie je, ale musíš zapracovať na tom, aby si spravil SCIO testy (konkrétne všeobecné predpoklady a základy spoločenských vied - čo je v preklade občianska náuka). takže s tým z čoho maturuješ a plánuješ sa tomu venvoať, sa to dá v pohode. mysli ale na to, že tie testy sa robia prvé už dakedy teraz vo februári, takže je najvyšší čas začať si o tom niečo zisťovať z relevantných zdrojov.
a ešte jedna menšia rada čo sa týka štúdia na FSS MU - neprihlasuj sa na jednoodbor, ale dvojodbor. náročnosť je v pohode, je to väčšia sranda, máš viac premetov na výber a budeš mať širší rozhľad takže kľudne si daj prihlášku na európky-politológiu ako dvojodbor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale nechce sa mi ti to hľadať.
a ešte jedna menšia rada čo sa týka štúdia na FSS MU - neprihlasuj sa na jednoodbor, ale dvojodbor. náročnosť je v pohode, je to väčšia sranda, máš viac premetov na výber a budeš mať širší rozhľad takže kľudne si daj prihlášku na európky-politológiu ako dvojodbor