Kto sa chystá na MU na genetiku? a tiež či nepoznáte niekoho kto sem ide študovať z okolia ZV a BB ... lebo hladam niekoho znameho na internat (tak, či nahodou)
choď dpč prosimťa, akože sorry ale rozmýšlaj logicky, keby každý mal založiť fórum o tom, či sa niekto chystá na jeho odbor, kolko by tu toho bolo?? a čo ti to vlastne pomožE? keby sa aj niekto našiel, nebude pre teba rovnako cudzí ako tí ludia, ktorých spoznáš tam? primitivizmus totálny
Vynikajuce komentare takto na večer ste ma dobre pobavili ... Hlavne 11 a 7 roční ... Možte si robiť stonožky s vašimi kamarátmi na základnej
A ty h8u ...prepáč že sa pýtam... Vôbec si mi nemusela odposovať...
Monika- noo tazke to vraj je, tiez som to pocul a potom jedine asi zahranicie, lebo u nas to velku buducnost asi nema... Ale vyskumne ustavy su aj v Brne rovno pri skole napriklad, a ak mas vyborne vysledky pocas studia tak rovno ta po skole beru do zamestnania ...ale este neviem ci vobec tam budem chciet byt az do konca, o rok skusim medinu znova... ja som si tuto skolu dal ako rezervu, ak nevyjde medina...medina mi nevysla, tak idem sem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Absolútne súhlasím!
A ty h8u ...prepáč že sa pýtam... Vôbec si mi nemusela odposovať...
Monika- noo tazke to vraj je, tiez som to pocul a potom jedine asi zahranicie, lebo u nas to velku buducnost asi nema... Ale vyskumne ustavy su aj v Brne rovno pri skole napriklad, a ak mas vyborne vysledky pocas studia tak rovno ta po skole beru do zamestnania ...ale este neviem ci vobec tam budem chciet byt az do konca, o rok skusim medinu znova... ja som si tuto skolu dal ako rezervu, ak nevyjde medina...medina mi nevysla, tak idem sem...
(Ja som starší než ty).