ano, ano, niektoré ženy si takto "hrajú", robia zo seba teliatka a pritom pozorne sledujú reakcie okolia ako kto zareaguje ...
je to veľmi prefíkané, pozor na tieto ženské...
potom zacnu mat mindraky, obavy zo zivota, bat sa, ze ich opustis kvoli lepsiemu a radsej sa rozhodnu, ze ta opustia prvi, potrebuju si dokazovat, ze nie su menej (pritom im nikto nehovori, ze su menej? proste jeden je viac mudry a druhy menej, kazdy ma ine kvality a to je ok), potrebuju si ego hladkat niekde inde
teda moje skusenosti
ako len relativne mudreho cloveka
Neviem ale tak napríklad môj bratranec keď mal frajerku vravel o nej lebo som sa na ňu pýtala a on ' je hlúpa ... ale je to zlate ' a ja len že wtf xD nj ale je pravda že hlúpy ľudia vyzerajú roztomilé keď nechápu dačo .. tá možno preto xD alebo chlapi sú radi keď môžu ženu niečo naučiť niečo čo ona nevie cítia sa ptm mužnejšie tak im hrajú do kariet xD
som na mobile, neviem cislo, ale reagujem na pinkheroin komentar:
je to zlate, ked nieco dievca nevie a mozes jej to vysvetlit, napr. ako funguje spalovaci motor, alebo nieco take, ale ked dievca nevie napr. ze mongolsko je v azii, to uz velmi zlate neni
Niekedy je výhodné vedieť "hrať", ľudia k tebe pristupujú inak, keď si myslia, že vieš toho oveľa menej, ako v skutočnosti vieš ale ja hrať neviem, na to som príliš hlúpa a dobrá
Take nieco sa deje?
Akoze dobre, ja napriklad pred vacsinou ludi nepouzivam svoj bezny slovnik (lebo sice sa vo vseobecnosti rada a casto povysujem, ale zase ludia, ktorych mam rada, nepotrebujem aby sa citili menejcenne) ale hrat sa na debila pred chlapom? Naco? Ja prave ako sposob selekcie pouzivam to, ze nadhodim nejaku prudkointelektualnu temu a sledujem, ako sa chlap tvari/ci sa chyta
ty si nejaký prevrátený, presne naopak.
Toto si zapamätaj dievčatá niesu múdre, takmer žiadne, ale zato su pekne, zlate, drzé, sebecké, a niektoré aj milé take si velmi vážim ktoré vedia slušne odmietnuť, pozdraviť, odzravit - no proste základne pravidla slušnosti - to su pre mna tie múdre. Už som to tu raz písal. Kde mame podnikateľky politicky , VEDKINE, koľko žien ma nobelovku... 0 to síce nieje ale nieje to moc vzdialene.
Chcela som argumentovať ale takmer žiadne podľa teba niesu múdre a nechcem sa pred tebou prezentovať hlúpo kedže nevidíš či som pekná a či by som ťa pozdravila a to tie sú pre teba múdrymi,škoda. @Xy12345
Odkedy maju chlapci radi hlupe dievcata? a ja som stale v tom ze mam byt inteligentna @piter09 otoc mobil uvidis.
A ja napriklad to tiez neviem ale zato viem ze to neviem! mozno ked budem dochodca opat sa naucim geografiu lebo viem ze z toho som uz asi najviac tupa
No je takých pár pseudointelektuálok, ale kategorizovať to? Myslím si,že ak je žena inteligentná a nespráva sa kvôli tomu povýšenecky, jej intelekt nie je prekážkou vo vzťahoch
ja som ešte také dievča asi nestretla
ale tak ja stále počúvam, že sa podceňujem a hovorím, že neviem niečo, čo viem ale ja si fakt myslím, že to neviem, keď to poviem
@hoperpohroma
Jajaj, toto je ale fakt pravda
Alebo skús sa dať dokopy s chalanom, ktorý zarába oveľa menej ako ty.
Pokiaľ to nie je rozmaznaný trtko, tak tiež ho pochytia také mindráky, že zdúchne kade ľahšie
@xy12345 Hlavne ze ty nevies pisat. A keby si nechodil po svete s nasratym v ococh, tak by si aj o tych vedkYniach a nositelkach Nobeloviek vedel, dpc.
@staphylococcus Dobre ty feministka. Vieš, ja nemusim vediet pisat, v praci to nepotrebujem. Vies co, vzdy ma pobavi ze mi tu opravuju gramatiku, tu su asi nejaky buduci ucitelia alebo ja neviem ... A ako moze clovek vediet o niecom co neexistuje ? Ved niesu ziadne. 0_0
@xy12345 To zo seba umyselne robis kokota, alebo si tak tupy?
- To, co v praci potrebujes alebo nie je irelevantne. Nevies pisat - posobis tupo. Nemas tu co hovorit o inteligencii.
- » www.nobelprize.org/nobel_prizes/li... vazne? Vazne si az tak sprosty, ty nepodareny troll?
@xy12345 nemas sa ako vyjadrovat k niecomu, comu nesiahas ani po paty a nemas so svojim neexistujucim intelektom sancu to pochopit, to je dost jasne.
Tak prestan pisat taketo hovna a vrat sa k svojej praci, ku ktorej nepotrebujes vediet pisat (by ma zaujimalo co robis - smetiara? Kamionistu? Predavaca v Tescu? Nevermind, ja sa v tychto podradnych pracach aj tak nevyznam.)
@staphylococcus + Preco si taka obmedzena, inteligencia ludi sa neurcuje podla toho kto ako pise, alebo ako znie. Ty si asi nejaka nerdka alebo co. Ja obchodujem derivaty, tym sa aj uzivim. A ty, asi len vypisujes na internete druhym aky su ''kokoti'' ci nie, co robis ty ? A za tym co som pisal si stojim aj ked sa rozlejes na kolomaž. » fortune.com/2015/10/12/wome...
@xy12345 Stojis si za tym, ze neexistuju zenske vedkyne, aj ked to uplne ocividne nie je pravda? Aha a ja si mam mysliet, ze si inteligentny. Ty ten mozog fakt nevies pouzivat.
A co ja robim? Studujem. Vedu.
A keby si si ten clanok, co si sem postol aj realne PRECITAL, tak by si vedel, ze tie cisla, ktorymi sa tak ohanas su sposobene tym, ze v minulosti mali zeny ovela mensie moznosti co sa tyka studia a uplatnenia a ze sa tie pomery cim dalej, tym viac menia.
To je tak, ked si niekto podkopava nohy vlastnymi "argumentmi".
@staphylococcus Hej mam pravdu aj ked par ich je, budem sa musiet opravit, kedze som na sude a pise sa to do zapisneice nie ziadne, ale skoro ziadne t.j. drviva mensina. Poukazoval som na fakty a nie na nazor zurnalistov, necital som tam ani 1 riadok. Vies co, studuj... Ale trochu slusneho spravania by Ti nezaskodilo, keby si mi to takto povedala vsetko do oci, tak ja by som bol schopny otvorit obciansko pravne konanie prostrednictvom advokata, akoze urazka na cti, keby som nahodou nemal dobru naladu.
@admin Ale mna by skor zaujimalo preco ked ma tagne mi tam hore ukazuje cervene cislo aj ked som si ju uz po tretej odpovedi zablokoval. S tym by sa malo nieco spravit, ked zablokovat tak uplne a nie takto polovicne.
@xy12345 poukazoval si na fakty...z clanku, ktory keby si si precital, tak by si vedel, ze ide uplne proti tomu, co tvrdis.
Plus citujem @39 "A ako moze clovek vediet o niecom co neexistuje ? Ved niesu ziadne."
A citujem @47 "Hej mam pravdu aj ked par ich je, budem sa musiet opravit, kedze som na sude a pise sa to do zapisneice nie ziadne, ale skoro ziadne t.j. drviva mensina."
Ty si tak strasne series do huby ze to uz ani vtipne nie je - sam sem postujes clanky, ktore su protiargumentom k tomu, co tvrdis, tvrdis, ze mas pravdu, a potom povies nieco, co uplne jasne vyvracia tvoje predchadzajuce tvrdenie...
A ja sa nepotrebujem spravat slusne k takym idiotom, ako si ty. Slusnost a uctu si musi clovek zasluzit, ty si si zasluzil akurat tak to, ze je mi z teba na grcanie. Nechapem, ako moze mat takyto kus neinteligentneho kokota pravo povazovat sa za cloveka.
@staphylococcus Vies co, ty si hrozna, ja mozem pisat co chem a reagovat na co chcem, budes to mat v zivote tazke, podla mna. Na anonymnom fore sa ti lahko utoci co ? ... A slusne sa treba spravat k vsetkym ludom, ja sa ti (ani nikomu) tiez nevysmievam a nenadavam ze si chudobna studentka a ja zarabam nadpriemerne. A co je na praci v tesku ? Ti ludia su akoze menej ci co ? .... @43 Poznam kopu rozumnejsich ludi ako ty a robia v tesku, v kniznici a pod., takze to som akoze vobec nepochopil. Tiez je dost ludi co spravi vysku 'vedu' a nevedia sa zamestnat, lebo sa nevedia chovat a pod... + Mala by si porozmyslat nad nejakou brigadou napriklad v tesku ked mas cas nadavat ludom cez internet, poznal som 1 chlapika, este ked som bol na mlynoch studoval vedu (biovedu ci biologiu ci ak osa to presne vola ) a popri tom brigadoval v kniznici.
@admin@tomas Takze ak mate zaujem tu zachovat nejaku uroven, na tomto fore, tak po precitani @48 a dalsich jej reakcii ju neodkladne zablokujete kvoli vulgarizmom a urazkam atd... Lebo ocividne porusila pravidla a to opakovane.
@xy12345 Zlatko, ja mam brigadu kde zarabam 5x tolko co ti v tescu alebo v kniznici, moja mama zaraba desatnasobok priemernej mesacnej mzdy, takze ze si chudobny sa mozes smiat akurat tak sam sebe. A este si aj tupy a nevies argumentovat. Ty bioveda
@staphylococcus ,chapem ze ta to nastvalo, ale nevytvara to vobec pekny dojem ked v hneve nadavas. prave naopak @xy12345 , tebe uprimne prajem pekny vztah so zenou zalozeny na dovere a respekte so vsetkym co k tomu patri. ak ho mas, tento komentar si nevsimaj
@dumbledore mne? Vzdy Hlavne, ked som si stihla vcera zapisat tu antropo (a cvika z genetiky! yaaaaaaas!!!) A mozem trollit aj na fakbuku vsetkych, ktori nie
Ak sa hrajú na hlúpe, tak potom nie sú múdre. A inač mňa si chalani všíimaju nech robím čokolvek a nech vyzerám akokolvek a úprimne už mi to dosť lezie na nervy. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
je to veľmi prefíkané, pozor na tieto ženské...
potom zacnu mat mindraky, obavy zo zivota, bat sa, ze ich opustis kvoli lepsiemu a radsej sa rozhodnu, ze ta opustia prvi, potrebuju si dokazovat, ze nie su menej (pritom im nikto nehovori, ze su menej? proste jeden je viac mudry a druhy menej, kazdy ma ine kvality a to je ok), potrebuju si ego hladkat niekde inde
teda moje skusenosti
ako len relativne mudreho cloveka
je to zlate, ked nieco dievca nevie a mozes jej to vysvetlit, napr. ako funguje spalovaci motor, alebo nieco take, ale ked dievca nevie napr. ze mongolsko je v azii, to uz velmi zlate neni
ako napr ja ale vraj som roztomilo hlúpa!
Akoze dobre, ja napriklad pred vacsinou ludi nepouzivam svoj bezny slovnik (lebo sice sa vo vseobecnosti rada a casto povysujem, ale zase ludia, ktorych mam rada, nepotrebujem aby sa citili menejcenne) ale hrat sa na debila pred chlapom? Naco? Ja prave ako sposob selekcie pouzivam to, ze nadhodim nejaku prudkointelektualnu temu a sledujem, ako sa chlap tvari/ci sa chyta
napr. pre peniaze....
Toto si zapamätaj dievčatá niesu múdre, takmer žiadne, ale zato su pekne, zlate, drzé, sebecké, a niektoré aj milé take si velmi vážim ktoré vedia slušne odmietnuť, pozdraviť, odzravit - no proste základne pravidla slušnosti - to su pre mna tie múdre. Už som to tu raz písal. Kde mame podnikateľky politicky , VEDKINE, koľko žien ma nobelovku... 0 to síce nieje ale nieje to moc vzdialene.
@piter09 otoc mobil uvidis.
A ja napriklad to tiez neviem ale zato viem ze to neviem! mozno ked budem dochodca opat sa naucim geografiu lebo viem ze z toho som uz asi najviac tupa
ale tak ja stále počúvam, že sa podceňujem a hovorím, že neviem niečo, čo viem ale ja si fakt myslím, že to neviem, keď to poviem
Jajaj, toto je ale fakt pravda
Alebo skús sa dať dokopy s chalanom, ktorý zarába oveľa menej ako ty.
Pokiaľ to nie je rozmaznaný trtko, tak tiež ho pochytia také mindráky, že zdúchne kade ľahšie
- To, co v praci potrebujes alebo nie je irelevantne. Nevies pisat - posobis tupo. Nemas tu co hovorit o inteligencii.
- » www.nobelprize.org/nobel_prizes/li... vazne? Vazne si az tak sprosty, ty nepodareny troll?
Tak prestan pisat taketo hovna a vrat sa k svojej praci, ku ktorej nepotrebujes vediet pisat (by ma zaujimalo co robis - smetiara? Kamionistu? Predavaca v Tescu? Nevermind, ja sa v tychto podradnych pracach aj tak nevyznam.)
A co ja robim? Studujem. Vedu.
A keby si si ten clanok, co si sem postol aj realne PRECITAL, tak by si vedel, ze tie cisla, ktorymi sa tak ohanas su sposobene tym, ze v minulosti mali zeny ovela mensie moznosti co sa tyka studia a uplatnenia a ze sa tie pomery cim dalej, tym viac menia.
To je tak, ked si niekto podkopava nohy vlastnymi "argumentmi".
@admin Ale mna by skor zaujimalo preco ked ma tagne mi tam hore ukazuje cervene cislo aj ked som si ju uz po tretej odpovedi zablokoval. S tym by sa malo nieco spravit, ked zablokovat tak uplne a nie takto polovicne.
Plus citujem @39 "A ako moze clovek vediet o niecom co neexistuje ? Ved niesu ziadne."
A citujem @47 "Hej mam pravdu aj ked par ich je, budem sa musiet opravit, kedze som na sude a pise sa to do zapisneice nie ziadne, ale skoro ziadne t.j. drviva mensina."
Ty si tak strasne series do huby ze to uz ani vtipne nie je - sam sem postujes clanky, ktore su protiargumentom k tomu, co tvrdis, tvrdis, ze mas pravdu, a potom povies nieco, co uplne jasne vyvracia tvoje predchadzajuce tvrdenie...
A ja sa nepotrebujem spravat slusne k takym idiotom, ako si ty. Slusnost a uctu si musi clovek zasluzit, ty si si zasluzil akurat tak to, ze je mi z teba na grcanie. Nechapem, ako moze mat takyto kus neinteligentneho kokota pravo povazovat sa za cloveka.
@admin @tomas Takze ak mate zaujem tu zachovat nejaku uroven, na tomto fore, tak po precitani @48 a dalsich jej reakcii ju neodkladne zablokujete kvoli vulgarizmom a urazkam atd... Lebo ocividne porusila pravidla a to opakovane.
@xy12345 , tebe uprimne prajem pekny vztah so zenou zalozeny na dovere a respekte so vsetkym co k tomu patri. ak ho mas, tento komentar si nevsimaj