leen tak pis swoj nazor..na ludi mudryych a tupych..Ci sa nejako lisia aj w zakladnych nawykoch..A ci niekedy "tupci" to nemaju lahsie..lebo chceme aby im bolo pomahane.. tod wse..
hlupi ludia to maju casto v zivote lahsie...nie len preto ze sa im snazia pomahat, ale sa aj lahsie rozhoduju, pretoze nevidia vsetky tie pre a proti a moc sa nimi nezaoberaju. v zakladnych navykoch? tym myslis co?
Myslela som uplneee banaality..sparanie w nose.. odhodenie ponoziek leen tak "do wetra"..doska na hajzliku.. nawyky medzi ludmi..co si mozem a co nemozem dowolit...zhrubaa neco take..
Hlupy ludia ??? No ja si nemyslim ze su ludia hlupy a chytry !!! ale ked sa pozrem na moju segru tak asi existuju!!! Ma to 100 percentne lachsie ako ja )!!! Ja ked sa pozrem ze sme dvojcata tak je podstatne ina ako ja!! Asi to budu tie geny hehe Ale vyzera to tak ze segra je chytra po mame a ja po otcovi ,..Ale cesto ju mam rada taku aka je!!&
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Myslela som uplneee banaality..sparanie w nose.. odhodenie ponoziek leen tak "do wetra"..doska na hajzliku.. nawyky medzi ludmi..co si mozem a co nemozem dowolit...zhrubaa neco take..
uplneeeeeeeeee wystihnute...
Človek nemôže hovoriť o "hlúpych" a "múdrych" lebo pre jedného človeka je ten človek Boh a inteligent..pre druhého tupec.