Ludia, co hovorite na tento typ zarobku (MLM, sietovy marketing). Chcel by som pocut vase skusensoti, ci je to ozaj take dobre, ako sa o tom hovori. Popripade s akym typom mate skusenosti a co by ste odporucili. Dakujem
poznam ludi co sa tomu venuju a su to vacsinou zombici s vymytym mozgom bez chrbtovej kosti ktorych zmysel zivota su peniaze. urcite by som sa nechcel medzi nich zaclenit.
No neviem, neviem. Počul som o pár ľudoch ktorí sotva dokončili základku a tvrdia o sebe že pracujú "vo finančníctve." A venujú sa práve tomuto.
Veľmi tomu nerozumiem ako to presne funguje no podľa mňa ide len o niečo na spôsob pyramídovej hry.
Deväťdesiate roky sú späť!
@kevin neposudzujem podľa teoretických predpokladov alebo podľa názorov ostatných, ale podľa vlastných osobných skúseností a teda štatistika bohužiaľ nepustí.
Ak mi niekto takto radikálne povie, že nemám pravdu, stavia sa do pozície všetkých tých, ktorý za každú cenu chvália svojho boha. Preto takých ľudí nemám rád.
Okrem toho, je to pyramída, asi by si sa mal s niekým angažovaným hlbšie porozprávať
Profesia z teba nespraví kokota, ale musíš byť kokot, aby si sa na tú profesiu dal. Nevravím, že nemáš pravdu, aj ja poznám ľudí, s ktorými sa dá porozprávať aj o počasí, nie len o ich biznise, ale pre mňa sú to chudáci, lebo ako som povedal, dá sa s tým žiť, ale je to zúfalstvo.
Neodsudzujem ľudí, ktorých to baví. Biznis ako biznis. Ale ja sa na taký biznis určite nedám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ak si vies stanovit ciel a makat na nom furt, si komunikativny a mas znamosti, zacni a budes za vodou (teda zalezi podla firmy aku si zvolis no)
Veľmi tomu nerozumiem ako to presne funguje no podľa mňa ide len o niečo na spôsob pyramídovej hry.
Deväťdesiate roky sú späť!
@2 a @4 už povedali všetko.
Dá sa s tým žiť, samozrejme, ale keby som mal k tomuto zúfalstvu pristúpiť, tak by som nesmel dokázať zmaturovať.
profesia z teba nespravi kokota, kokotom uz musis byt @jezismariakokot @filipkoo @majo16
Ak mi niekto takto radikálne povie, že nemám pravdu, stavia sa do pozície všetkých tých, ktorý za každú cenu chvália svojho boha. Preto takých ľudí nemám rád.
Okrem toho, je to pyramída, asi by si sa mal s niekým angažovaným hlbšie porozprávať
Profesia z teba nespraví kokota, ale musíš byť kokot, aby si sa na tú profesiu dal. Nevravím, že nemáš pravdu, aj ja poznám ľudí, s ktorými sa dá porozprávať aj o počasí, nie len o ich biznise, ale pre mňa sú to chudáci, lebo ako som povedal, dá sa s tým žiť, ale je to zúfalstvo.
Neodsudzujem ľudí, ktorých to baví. Biznis ako biznis. Ale ja sa na taký biznis určite nedám.