Podnikali ste niekto takýmto spôsobom, čo vám to dalo..aká je šanca sa uchytiť, zarobiť si a tak...? Pre tých čo nevedia, čo je MLM, to je také to niečo, že vás osloví dakto, či si nechcete zarobiť, nepovie vám o čo vlastne ide, ale že zháňate ďalších ľud
kedze ani jeden clovek ktory riadi MLM spolocnost nie je miliardar a celkove zastupenie na trhu spolocnosti tohto typu nie je ani 1% tak som to vzdal z dovodu takmer nulovej motivacie
robil som to a asi po pol roku som sa toho vzdal. Je tam sanca si zarobit ale musis byt preto zapaleny a huzevnaty.
bola som na jednom pohovore ktorý sa mal tváriť ako normálna robota s wellness a kozmetikou uprostred ktorého som odišla lebo týpek mi ani po polhodine rozprávania o firme ktorá funguje údajne 40 rokov nevedel povedať čo bude mojou náplňou práce a od čoho sú ich zamestnanci ohodnotení. kto nevie priamočiaro odpovedať na takéto otázky znamená to že niečo nie je vporiadku, až keď nám začal ukazovať dáke dotazníky ktorý vyplní každý zákazník s telefónnymi číslami na iných ľudí už mi bolo jasné o čo ide a úprimne ľutujem každého kto musí robiť takúto podradnú robotu....
LR cosmetics nepoznám...
Ale čo sa týka MLM. Je veľa spoločnosti, ktoré majú MLM systém. Niektoré sú seriózne a niektoré si pýtajú už vstupné poplatky dopredu (takým sa treba vyhýbať). Seriózny MLM je určite dobrá škola pre ľudí, čo sa chcú venovať biznisu. Naučíš sa komunikovať a naučíš sa ako funguje podnikanie v malom bez veľkých strát. Na druhej strane si myslím, že na MLM na 99% nezarobíš. Zarábajú na tom len ty, čo to založili na začiatku a teraz sú na vrchu a možno pár extrémne šikovných, podliezavých, komunikatívnych jedincov. Inak šanca žiť z toho je minimálna. Jedine, čo ti to dá je škola do života lebo aj v reálnom biznise musíš vedieť komunikovať, musíš vedieť predať svoj produkt, musíš mať presvedčovacie schopnosti na rokovaniach a podobne. Ak ti je biznis, podnikanie a podliezanie ľudom cudzie tak do toho nechoď. Ak sa chceš venovať niekedy v budúcnosti vlastnému biznisu... Skúsiť môžeš, nič nedáš za to ale nečakaj veľké zárobky.
ďakujem za vaše nádory...návody..názory...brat ma tu týždeň obkecáva, ž jeho kamarát má odtial auto, myslel som si, že ho má od rodičov..ne proste mi to nejak nesedelo, tak som si to poistil vďaka
Ja co sa bojim odmietnutia a mam problem pomaly aj umierajucemu pomoct zo strachu ze ludom odo mna je vsetko hnusne...mam pracovat tak ze budem do nekonecna kazdeho otravovat? To nedokazem
,,Napríklad jeden z najbohatších ľudí na svete, finančník a obchodník Warren Buffett dokonca kúpil a zaradil do svojho portfólia štyri firmy, ktoré fungujú systémom MLM. Bill Gates vyhlásil pri jednej zo svojich motivačných prednášok, že ak by mal začať opäť podnikať, tak to bude sieťový marketing."
Až na to , že bill toto nikdy nepovedal ale smejdi rovnako ako sektari maju potrebu vyvolať zdanie, že ich kktne teorie majú obhajovatelov a hlasacov medzi vplyvnými a šikovnými ľuďmi, co ale samozrejme nie je pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
robil som to a asi po pol roku som sa toho vzdal. Je tam sanca si zarobit ale musis byt preto zapaleny a huzevnaty.
Ale čo sa týka MLM. Je veľa spoločnosti, ktoré majú MLM systém. Niektoré sú seriózne a niektoré si pýtajú už vstupné poplatky dopredu (takým sa treba vyhýbať). Seriózny MLM je určite dobrá škola pre ľudí, čo sa chcú venovať biznisu. Naučíš sa komunikovať a naučíš sa ako funguje podnikanie v malom bez veľkých strát. Na druhej strane si myslím, že na MLM na 99% nezarobíš. Zarábajú na tom len ty, čo to založili na začiatku a teraz sú na vrchu a možno pár extrémne šikovných, podliezavých, komunikatívnych jedincov. Inak šanca žiť z toho je minimálna. Jedine, čo ti to dá je škola do života lebo aj v reálnom biznise musíš vedieť komunikovať, musíš vedieť predať svoj produkt, musíš mať presvedčovacie schopnosti na rokovaniach a podobne. Ak ti je biznis, podnikanie a podliezanie ľudom cudzie tak do toho nechoď. Ak sa chceš venovať niekedy v budúcnosti vlastnému biznisu... Skúsiť môžeš, nič nedáš za to ale nečakaj veľké zárobky.
,,Napríklad jeden z najbohatších ľudí na svete, finančník a obchodník Warren Buffett dokonca kúpil a zaradil do svojho portfólia štyri firmy, ktoré fungujú systémom MLM. Bill Gates vyhlásil pri jednej zo svojich motivačných prednášok, že ak by mal začať opäť podnikať, tak to bude sieťový marketing."
» webmagazin.teraz.sk/biznis/mlm-peni...