Chcel by som Vás poprosiť......práve rozmýšlam nad VŠ (politológia).........ak je tu niekto taký, kto študoval, príp. študuje na MUNI tak či by mi nevedel napísať ako to tam funguje, ceny za intrák (počul som že až 150€ čo sa mi zdá prehnané za mesiac, do
no studujem politologiu tu na muni prvy rok a je to asi tak ze na prednaskach z toho odboru som bol asi tak 2x,tam ti moc nepovim intrak mam 70 evri na mesiac trojizbu s umyvarkou a hajzlami na chodbe, sprchami dole, 5 minut salinou k fakulte
@toxo čiže úroveň intrákov ako v BA šturák.....tie súbory by som si pozrel....ak sa ti chce hoď to na ulož.to
@turgon ja viem, že s uplatnením je to tak trošku bledšie, ale ja idem na VŠ s tým, že politika ma baví.....povedzme si úprimne, v dnešnej dobe je uplatnenie z humanitných smerov celkovo ťažké ale ja to chcem ísť študovať, lebo je to taký širší záber (dačo z práva, sociológie, psychológie, medzinárodných vzťahov), stále budem môcť koniec koncov robiť pedagóga, ktorých je málo (myslím mužské pohlavie, žien je dosť)
@fluptak tak ako ad intrák, pokiaľ sa nehovorí o Tvrdkách, tak za tú cenu dostaneš aj kvalitu, platím cca 110€ na mesiac a mám intrák krajší ako mnohé byty, takže ŽIADNE bojové podmienky, rozhodne nie šturák + v Brne nie je problém zohnať lacnejší privát
O politológií ti neviem povedať nič, ale keď už politológiu, tak platí to, čo spomínala @luwele , hodí sa škola s dobrým menom.
Na MUNI ako takú nemôžem povedať krivé slovo zatiaľ,aj keď tu nie som dlho
Ad zápisné, to stále,aspoň pokiaľ ja viem,nie je schválené a keď pozerám,tak pri tých sumách, čo sú tu ľudia schopný prechľastať, to fakt nie je nič závratné, ako 2500 korún za semester fakt nie je na krach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@turgon ja viem, že s uplatnením je to tak trošku bledšie, ale ja idem na VŠ s tým, že politika ma baví.....povedzme si úprimne, v dnešnej dobe je uplatnenie z humanitných smerov celkovo ťažké ale ja to chcem ísť študovať, lebo je to taký širší záber (dačo z práva, sociológie, psychológie, medzinárodných vzťahov), stále budem môcť koniec koncov robiť pedagóga, ktorých je málo (myslím mužské pohlavie, žien je dosť)
tu mas dake osnovy predmetov co mam zapisane tento semester, cakaj vela samostatnej roboty a citania, ale to tak asi vsade ze jo
a dalsia vec, ked vies ze s uplatnenim v obore to mas tazkeo to lepsie je myslim mat aspon skolu co ma meno, takze radsej MUNI ako ine co spominas
O politológií ti neviem povedať nič, ale keď už politológiu, tak platí to, čo spomínala @luwele , hodí sa škola s dobrým menom.
Na MUNI ako takú nemôžem povedať krivé slovo zatiaľ,aj keď tu nie som dlho
Ad zápisné, to stále,aspoň pokiaľ ja viem,nie je schválené a keď pozerám,tak pri tých sumách, čo sú tu ľudia schopný prechľastať, to fakt nie je nič závratné, ako 2500 korún za semester fakt nie je na krach