počkaj dva týždne, potom sa uvoľnia všetky izby čo majú zarezervované ľudia ktorí tam nakoniec neprídu....môžeš sa preubytovať prvý pracovný deň v mesiaci na inú kolej...chvíľu počkaj kým sa všetci nasťahujú, potom si to odsleduj, vyriešiť / vymeniť sa to dá. len aby to nebolo z blata do kaluže
@marleymt ja som strašný človek čo sa týka tohto ja proste No ja tam nastupujem až v nedeľu len ja som sa s nimi vychytala na zápise celkom náhodou
A kolej náměstí míru...
Mirak je celkom fajn, keď som tam býval ja, tak bol plný tak prvé dva týždne, potom sa mi zdal skôr poloprázdny, ale teraz zmenili rezerváciu, tak ktozvie ci to tak bude aj nadalej
@parplyy ono možno si to tak usúdila len z prvého dojmu na zápise a bude to potom iné
ale myslím že keď sa to po tých 2 týždňoch, kedy je to také prechodné, ustáli, tak sa v pohode budeš môcť vybrať. spýtaš sa tety/uja v kancelárii a tam ti vysvetlia aký je postup
inak mirak je vo fajn lokalite, je tam aj hvezdáreň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A kolej náměstí míru...
ale myslím že keď sa to po tých 2 týždňoch, kedy je to také prechodné, ustáli, tak sa v pohode budeš môcť vybrať. spýtaš sa tety/uja v kancelárii a tam ti vysvetlia aký je postup
inak mirak je vo fajn lokalite, je tam aj hvezdáreň