Zdravím, určite je vás tu zopár z LF na Masarykovej univerzite. Chcela by som sa opýtať z akých kníh alebo materiálov ste sa pripravovali na testové otázky na prijímačky? Mám doma testové otázky z 2011 a 2012 a nezdá sa mi, že všetko potrebné je obsiahnut
hej, na prijimackach na muni bolo par veci, o ktorych som predtym ani netusila, mozno niekto s väcsim vseobecnym prehladom by nemal problem, ale na strednej sa to urcite nepreberalo. lenze na to, aby ta prijali, nastastie nepotrebujes 100%, takze necakaj, ze sa naucis vsetko za seba si myslim, ze vsetko potrebne JE obsiahnute v ucebniciach pre SŠ, testove otazky som ani nevidela a ze nejake existuju, som sa dozvedela az v den prijimaciek, ked sa z nich ludia okolo mna este na poslednu chvilu ucili
@ameryka zase nehovorim, ze sa na to treba vykaslat. ale da sa to zvladnut aj bez toho (alebo som mala len stastie?)
a tie prijimacky som robila v roku 2010, mozno sa nejako odvtedy menil typ testov - asi nie, ale neviem naozaj... ja len pre istotu
vlastne aby som to upresnila - ja by som sa na ne asi nevykaslala, keby som vedela, ze nejake existuju niezeby to bolo tajomstvom, ale ja som sa nejako nesustredila na muni, takze som ani nezistovala ziadne extra info, len som si podala prihlasku a skusila prijimacky.
@burn ale už viacerí mi hovorili, že im stačilo stredoškolské učivo v pohode, čo sú také učebnice pre gymnáziá tak tie keď sa všetky naučili tak ich prijali v pohode a ani na kurzy nechodili a vlastne tie testy do Brna, tam je ozaj málo tých otázok a čo som si ich aj robila, tak som dajme tomu 9/10 otázok vedela, čo si myslím, že ozaj nie je také zlé
Od 2010 tam bola zmena v tom, že začali brať Čechov bez prijímačiek podľa priemeru známok...takže sa v podstate zredukoval ten počet ľudí, ktorých reálne prijmu cez prímačky - asi o polovicu tuším. Tak si asi radšej pozriem aj tie testové otázky Ale ďakujem vám za pomoc, som rada, že si nemusím kupovať žiadne predražené knihy kvoli tomu Veľa šťastia aj vám, čo študujete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
vela stastia!
ok, jebem sa na testy
a tie prijimacky som robila v roku 2010, mozno sa nejako odvtedy menil typ testov - asi nie, ale neviem naozaj... ja len pre istotu