@kittyboo ja by som chcela vedieť či ťa ten obor baví, prečo si išla prave na karlovku a nie napr. masaryčku a tak čo ta napadne mi povedz , veľmi by mi to pomohlo dakujem
@eowyyn UK bolo myslene ako univerzita komenskeho a hej bavi ma to ale mam pocit ze ja osobne to moc v buducnosti nevyuzijem (neviem si seba predstavit v politike, myslim ze by ma nikto nebral vazne), kazdopadne zaujimam sa o politiku a tieto veci aj vo volnom case takze hej, aj sa mi to dobre uci..nemozem sa stazovat : )
@skingirl94 podľa mňa celkovo tie prijímačky boli dosť ľahké. a z jazykov lahoda. pred dvomi rokmi to bolo tak, že z prvého cudzieho jazyka bolo otázok 10 a týkali sa niektoré aj gramatiky, iné boli zase normálnou otázkou z dejín napr., ale jednoduché. a z druhého CJ bolo 5 otázok, čisto len základy gramatiky, teraz je ale z obidvoch jazykov na testoch po 10 otázok ak sa nemýlim. + menili sa teraz podmienky prijatia študentov, ak máš priemer do 1,5 (ale neviem či maturita alebo celé štúdium) tak ťa vezmú bez prijímačiek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov