Minulý týžden nam na istej SŠ odpadla posledná hodina. Hodinu-občiansku máme so zástupkinou a neskor ten týžden za nami prišla, že si hodinu musíme nahradiť, buď nultou alebo 8. Má na to vobec nejaký nárok ? Hodina odpadla kvoli nej. Nejaké skúsenosti ?
no u nás to záležalo na učiteľovi dakedy (ale vážne že dakedy, možno max. 1x za 2 roky) povedali, že si to musíme nahradiť telesné bez ospravedlnenky od lekára len raz sme mohli necvičiť, potom nahrádzať ale stávalo sa nám skôr, že i keď nám mala nejaká nultá, prvá alebo siedma odpadnúť, tak nám dali iného učiteľa na tú hodinu a sme sa normálne učili
och staré časy
@zelinka to áno, ked tam v tedy príde iný učitel a hoc sa aj neučíte-to beriem. Ale nám ta hodina odpadla, išli sme domov a o týžden(zajtra) si ju máme nahradiť
@domkobomko Nuž viem, že svoju zástupkiňu máš asi teraz za piču a čo si to dovoluje, ale áno má na to právo. A ako fakt kvôli jednej hodine čo ti v týždni pribudne na úkor inej čo ti v inom týždni odbudla robiť teátro na sociálnej sieti, to si sa mohol na tú občiansku radśej niečo naućiť. Ako fakt, predmet, ktorí zvládali aj poloretardované opice robiť na dvojky a ty ho tu prezentuješ ako kvantovú mechaniku...
@domkobomko Možno preto, že učiteľ má osnovy podľa ktorých musí ísť a zodpovedný učiteľ ich chce naplniť aj keď sú úplne nakokot vystavané. Občianska na strednej je jediný základ, ktorý môžeš dostať ak sa rozhodneš ísť na školu, kde budete preberať filozofiu... Tak ako sorry, napíš mi jej meno a adresu sem a ja ju písomne požiadam o odpustenie za to, že si lenivá socka.
niesom taký, že by som si nechal srať na hlavu, chápem ked niekto proste sklopí uši a nerieši-šak čo hodina hore dole, ale načo byť na tej hodine keby tam byť nemusím, potom sa tu nájdu ľudia ako ty...
@domkobomko Ahá čiže ty si ešte nejaký bojovník za spravodlivosť ty vole? Nejebe ti už na hlavu? Kvôli jednej hodine občianskej sa tu ideš hrať na nejaké nesernahlavu?
Oni ti tým neserú na hlavu, to ty skúšaš srať na hlavu im. V Skutoćnosti by sa mali nahrádzať každá hodina keď odpadne, to že si si ty zobral ako základ to, že nahrádzané nebývajú je len tvoj subjektívny dojem, pretože v pravidlách to máś jasne dané ako to má byť z dôvodu, ktorý som už spomenul a tým sú osnovy. Potom nezabudni plakať v štvrtáku, že máte z toho pokokot z niektorých predmetov tesne pred maturitami a nestihli ste ani dobrať všetko čo na nich bude, hlavne že ti hodiny poodpadávali... A ako nehnevaj sa, ale tí čo si kvázi nenechajú srať na hlavu sú väčśinou tie najsprostejšie socky a to ti hovorím ako chlapec, ktorí mal časť strednej rovnaký pocit spravodlivosti ako ty, až do doby kým som sa nerozhodol si zistiť prečo sa čo deje v tých školách, prestal som si žrať sebou vykonštruované hovná a zistil, že je strašne málo prípadov, kedy je profesor kokot z vlastnej iniciatív a že aj keď sú kokoti nešlo im o to aby nás nasierali (aké prekvapivé) ale aby nám pomohli.
Sa tu tvárite akoby vám bolo jedno ako dlho v škole ste, jedna hodina naviac nevadi? a dve? či tri? kedy by už bolo veľa... dosť smiešne
Je hlupost aby sa kazda hodina nahradzala. Ja mam v jeden den 4 hodiny s profesorkou. Ak bude v ten den chýbať, tak ako si to máme rozdelit do tyzdna? Aj ona ma zivot mimo školy.
Osnovy nie su take striktne, že jedna vymeškaná hodina ohrozí celý. Mne odpadlo aj 5 obianskych a nikto to neriešil, stihli sme čo sme mali.
Takže na tvojom mieste neostávam na "náhradnej" hodine.
Na tvojom mieste by som odišiel zo školy a už sa tam nevracal. Kks ak školu považuješ za trest a snažíš sa všetko spraviť aby si sa jej vyhol tak ti je zbytočná....
@smilerrr presne toto!!!
A najsmutnejšie je že tí ľudia ktorí teraz píšu že jedna hodina hore-dole riešili presne to isté čo teraz autor.
Poznám takých.
Na škole: načo mi bude v živote táto rovnica, škola ma aj tak nič nenauči, dôležitá je prax, ach bože to nechápu že odchádzam 30km a ak teraz neodídem odíde mi autobus a ďalší pôjde za 2 hodiny?
Po škole: len nech sa deti učia ako keby tam nemohli byť o tri hodiny dlhšie, majú si zariadiť spoje, info navyše nikomu neuškodí, blaa blaa.
@karlotiskot presne toto je tá mentalita kvôli ktorej je SVK tam kde je.
Nehrajme sa za bojovnikov za spravodlivosť, na nejakých nesernahlavu, sklopme uši však aj tak je to jedno jedna hodina... neskôr jeden milión nakradnutych peňazí...
@vsakpredsajaa áno, lebo keď si ideš splniť svoju povinnosť a ućiť sa pre svoju budúcnosť to je to isté ako keď ignoruješ krádež miliónov Apropó? ty chodievaš na nejaké protesty, alebo nebodaj organizuješ proti rozkrádaniu štátu, alebo protestuješ tým ako si nenahrádzaš hodiny? Že zrovna takéto názory majú ľudia, ktorým by pár hodín naviac v škole už na prvý dojem pomohlo.
@vsakpredsajaa dakujem, konečne niekto rozumný, presne ako tu niekto spomínal, kde je ten limit, o kolko hodín dlhšie je v pohode ? Inak nakoniec som tam zostal, pustila nás po 25 minútach. Prepisovali sme texty z wikipédie ako český žandári.
@domkobomko Lenže to tu nikto nespomínal. Stačí si prečítať tie reakcie. Pre kristove rany chlapci a vy chcete ešte vynechávať hodiny. Ako hovorím, tí najväčší retardi sa na strednej hrajkávajú na tých najspravodlivejších.
Nám stále odpadávajú hodiny a takto funguje len matika. Keďže ju máme takisto so zástupkyňou, tak väčšinou nemá čas a odpadne. Ale nám to nahrádza buď že povie deň a nejakú hodinu si zoberie, alebo cez nejakú, keď učiteľky chýbajú. A áno, samozrejme, že má na to právo. Je to zástupkyňa preboha.
@karlotiskot "áno, lebo keď si ideš splniť svoju povinnosť a ućiť sa pre svoju budúcnosť ..."
Ja: "Počet hodín ktorých sa máš zúčastniť na daný deň je jasne daný. takže aké plnenie povinnosti? " (reakcie na tvoj predošlý výrok)
Ty: " To akože považuješ za fakt čo si práve napísal? No tak to si pán inžinier, normálne hnedý diplom do ruky ti treba. "
-Skús si prečítať svoj príspevok ktorý som prepísal ako prvý.
Ak stále nechápeš skúsim ti to vysvetliť iným príkladom:
"Pracuješ dnes 8 hodín tak si choď plniť povinnosti a pracuj tú deviatu a desiatu hodinu."
"Ale moja povinnosť je pracovať 8 hodín nie deväť ani desať."
"Ooo vážne? Hovoríš to ako keby som to nevedel ty *****."
Viem že som asi len premárnil pár desiatok sekúnd môjho života pretože tvoj primitívny mozog to nedokáže (resp. NECHCE) pochopiť pretože ego.
S odstupom času sa však ľudia dokážu skritizovať takže potom sa možno (dúfam) na sebe zasmeješ a predtým ako niečo napíšeš si to aj premyslíš.
V opačnom prípade ti dám inú radu (darujem ti ešte posledných pár sekúnd) - vzdaj sa svojich občianských práv, hlavne práva VOLIŤ, a choď si dožiť svoj život do ústavu. Alebo sa rovno zabi.
Maj sa
@vsakpredsajaa Nejebe ti? si retardovaní na tú svoju palicu? od teba nikto enchce aby si pracoval 9-10 hodín, keď si nahrádzaš hodinu ty jebo tak ti pred tým musela odpadnúť takže logicky len niekto chce aby si len odpracoval svoj rámec a nie nadeň pretože tie hodiny sa nenamnožili, ale len zmenili čas kedy mali byť "odpracované". Ako ty môžeš byť na nejakej strednej, keď nechápeš elementárnej logike, z ktorej základy sa učia v matematike prvého stupňa a ešte sa tváriš aký si inteligentný, aký si bojovník za sprvodlivosť a ako iným ego jebe na hlavu a majú odovzdať občianske. Paráda kamarát a teraz ukáž toto fórum mame napíš mi z pod mostu, lebo tá ťa bude chcieť dodatočne abortovať keď to zbadá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
och staré časy
Oni ti tým neserú na hlavu, to ty skúšaš srať na hlavu im. V Skutoćnosti by sa mali nahrádzať každá hodina keď odpadne, to že si si ty zobral ako základ to, že nahrádzané nebývajú je len tvoj subjektívny dojem, pretože v pravidlách to máś jasne dané ako to má byť z dôvodu, ktorý som už spomenul a tým sú osnovy. Potom nezabudni plakať v štvrtáku, že máte z toho pokokot z niektorých predmetov tesne pred maturitami a nestihli ste ani dobrať všetko čo na nich bude, hlavne že ti hodiny poodpadávali... A ako nehnevaj sa, ale tí čo si kvázi nenechajú srať na hlavu sú väčśinou tie najsprostejšie socky a to ti hovorím ako chlapec, ktorí mal časť strednej rovnaký pocit spravodlivosti ako ty, až do doby kým som sa nerozhodol si zistiť prečo sa čo deje v tých školách, prestal som si žrať sebou vykonštruované hovná a zistil, že je strašne málo prípadov, kedy je profesor kokot z vlastnej iniciatív a že aj keď sú kokoti nešlo im o to aby nás nasierali (aké prekvapivé) ale aby nám pomohli.
Nemá nato žiadny nárok takže sa zober a choď
Je hlupost aby sa kazda hodina nahradzala. Ja mam v jeden den 4 hodiny s profesorkou. Ak bude v ten den chýbať, tak ako si to máme rozdelit do tyzdna? Aj ona ma zivot mimo školy.
Osnovy nie su take striktne, že jedna vymeškaná hodina ohrozí celý. Mne odpadlo aj 5 obianskych a nikto to neriešil, stihli sme čo sme mali.
Takže na tvojom mieste neostávam na "náhradnej" hodine.
A najsmutnejšie je že tí ľudia ktorí teraz píšu že jedna hodina hore-dole riešili presne to isté čo teraz autor.
Poznám takých.
Na škole: načo mi bude v živote táto rovnica, škola ma aj tak nič nenauči, dôležitá je prax, ach bože to nechápu že odchádzam 30km a ak teraz neodídem odíde mi autobus a ďalší pôjde za 2 hodiny?
Po škole: len nech sa deti učia ako keby tam nemohli byť o tri hodiny dlhšie, majú si zariadiť spoje, info navyše nikomu neuškodí, blaa blaa.
Nehrajme sa za bojovnikov za spravodlivosť, na nejakých nesernahlavu, sklopme uši však aj tak je to jedno jedna hodina... neskôr jeden milión nakradnutych peňazí...
Skús si radšej priznať chybu ako písať pičoviny
Ja: "Počet hodín ktorých sa máš zúčastniť na daný deň je jasne daný. takže aké plnenie povinnosti? " (reakcie na tvoj predošlý výrok)
Ty: " To akože považuješ za fakt čo si práve napísal? No tak to si pán inžinier, normálne hnedý diplom do ruky ti treba. "
-Skús si prečítať svoj príspevok ktorý som prepísal ako prvý.
Ak stále nechápeš skúsim ti to vysvetliť iným príkladom:
"Pracuješ dnes 8 hodín tak si choď plniť povinnosti a pracuj tú deviatu a desiatu hodinu."
"Ale moja povinnosť je pracovať 8 hodín nie deväť ani desať."
"Ooo vážne? Hovoríš to ako keby som to nevedel ty *****."
Viem že som asi len premárnil pár desiatok sekúnd môjho života pretože tvoj primitívny mozog to nedokáže (resp. NECHCE) pochopiť pretože ego.
S odstupom času sa však ľudia dokážu skritizovať takže potom sa možno (dúfam) na sebe zasmeješ a predtým ako niečo napíšeš si to aj premyslíš.
V opačnom prípade ti dám inú radu (darujem ti ešte posledných pár sekúnd) - vzdaj sa svojich občianských práv, hlavne práva VOLIŤ, a choď si dožiť svoj život do ústavu. Alebo sa rovno zabi.
Maj sa