Na hongkongskej ulici našli v piatok muža, ktorý podľa všetkého vypadol z okna výškovej budovy. Napriek tomu, že obeť mala odrezané obe nohy a jednu ruku, polícia dnes uviedla, že pravdepodobne išlo o samovraždu.
neviem no, ja som mal dojem, ze ked cloveku trebars odrezu koncatinu bez umrtvenia, tak sa umrtvi sam od bolesti proste v dakom filme som videl, ze omdlel taky clovek, neviem, ci je to pravda, asi zalezi aj aky clovek...ale ak by to tak bolo, tak tazko odpili obe nohy a este aj ruku a potom sa nou vysvihne na okenicu, otvori okno a vystrci sa von
ale tam písali, že jemu končatiny odpadli až keď padol dolu. možno si nohy a ruky doma len tak načal a ako dopadol tak sa mu odtrhli. takže by sa ešte mohol nejako dotackať k oknu a otvoriť si ho
hlavne sa zamyslite, nad tym dolezitejsim..ako si tie nohy + ruku odrezal.. logicky, odrezal si to tou rukou, ktora je jeho dominantna ( pravak pravou ) takze otvorenie okna je like np.. ide ale o to, ze cim to rezal.. pretoze cisty rez, ktory by zabezpecoval mensie krvacanie.. musel byt vsak dostatocne rychly 3x, pretoze to sa neda stihnut nevykrvacat.. takze predpokladam, ze tie koncatiny museli byt "odtate" nie odrezane alebo odpilene, co ale zase prichadza do uvahy fakt, ze si odtat ruku chce mrte sa vediet zahnat, krutoprisne ostry nastroj a bolest, ktora urcite zapricini stratu vedomia..
co sa vedeckeho pristupu tyka, ma ten typek odomna respekt !
"Keď sa v byte obete na 16. poschodí našiel zakrvavený sekáčik na mäso a porcovací nôž, polícia sa najskôr domnievala, že muža niekto rozrezal a vyhodil z okna pri pomstychtivej vražde. Dnes však úrady oznámili, že prípad začali
vyšetrovať ako samovraždu. Objavil sa totiž list na rozlúčku a pitva preukázala, že rany si muž pravdepodobne spôsobil sám.
Polícia sa domnieva, že samovrah sa najskôr zmrzačil a potom vyskočil z okna. Pri páde stratil zranené nohy a ruku. Druhá pitva je naplánovaná na pondelok."
@pubi v štyroch rokoch som vedela písať, tamto bol experimentálny podklad k štylistickému cvičeniu s úlohou zistiť, aké citoslovce najvýstižnejšie opisuje zvuk metnutej (!) lavice.
@etela ty kokot videl si uz niekedy motorovu pilu nazivo ? podla mna sa ani zabit nechcel, ale smykol sa na pvc podlahe a padol nechtiac zrovna na 3 nabrusene katany jak KHOKHOT.. a potom uz si uvedomil, ze no toto neni dobre, tak rychlo nacarbal tou rukou list ( pretoze ono to uz fakt nemalo zmysel ) a radsej teda skocil este
najprv som rozmýšľal, že mu to niekto spravil a vyhodil ho z okna, aby to vyzeralo ako samovražda, keďže mu nechal len jednu ruku ... ale neviem, každopádne zaujímavé ...
u nás sa stalo, že boli zastrelení dvaja poľovníci ... len sa nevie, či si obaja pomýlili toho druhého s diviakom a zastrelili sa navzájom, alebo či jeden si pomýlil druhého s medveďom a zastrelil ho, potom sa zastrelil sám ... alebo čo ...
(a ešte jedna vec sa stala, ale už som ajtak OT tak mlčim )
@etela tak ale v byte cirkularku ? trosku extravagancia, to by si ani satan nekupil na byt take volaco ! ( samozrejme ten typek warpaint nemal urcite predpokladam.. )
@narazuvzdornaa keby ze si odfaklis ruku a nohy nemas sancu jednou rukou sa doškriabať k oknu, buď odpadneš od bolesti alebo z nedostatku krvi v tele lebo vykrvácaš tak za 30 sekúnd. Racionálne uvažujúci človek tomu nepripíše samovraždu, samozrejme ryžožrúti uvažujú v inej dimenzií a tak sa nedá hovoriť o racionálnom uvažovaní
otvoril okno. sadol si doň a jednou rukou sa chytil rámu. Druhou si oďťal nohy a následne aj ruku. Keďže neudržal rovnováhu a ani rukou sa nemal ako pridŕžať, spadol dole. čo na tom nechápete?
(a bol to nejaký mäsiar alebo profesionálny krájač suši, odsekol si to skôr, ako stihol omdlieť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
kľučka anyone?
ked citujem tak "Pravdu povediac si neviem predstaviť ako človek ktorý má len jednu ruku dokáže otvoriť okno a ešte z neho aj vyskočiť."
a keby mal cerstvo odrezane obe nohy a ruku tak pochybujem ze by zvladol otvorit to okno a keby aj tak by to bola posledna vec co spravi
co sa vedeckeho pristupu tyka, ma ten typek odomna respekt !
@e nezavádzaj, to bolo hádam aj v tretej
vyšetrovať ako samovraždu. Objavil sa totiž list na rozlúčku a pitva preukázala, že rany si muž pravdepodobne spôsobil sám.
Polícia sa domnieva, že samovrah sa najskôr zmrzačil a potom vyskočil z okna. Pri páde stratil zranené nohy a ruku. Druhá pitva je naplánovaná na pondelok."
..kvak..
u nás sa stalo, že boli zastrelení dvaja poľovníci ... len sa nevie, či si obaja pomýlili toho druhého s diviakom a zastrelili sa navzájom, alebo či jeden si pomýlil druhého s medveďom a zastrelil ho, potom sa zastrelil sám ... alebo čo ...
(a ešte jedna vec sa stala, ale už som ajtak OT tak mlčim )
..kvak..
b./ osobu najprv zmrzacili a potom vyhodili oknom . . .
c./ osoba vyskocila z okna a okooiduci potreboval dve nohy a ruku . . .
(a bol to nejaký mäsiar alebo profesionálny krájač suši, odsekol si to skôr, ako stihol omdlieť)