fuuu....an to sa asi neda zodpovedat....a nemala by si to brat len tak z jednej strany.....nie vsetci muzi....skor uz zeny sa raz objavi ten pud mat potomka ako u chlapa...
..ale pre man to platti...ja chcem, ale ani nwm preco..nejak z vnutra to vychadza.....a dalsia vec...som jediny, kto moze udrziat nasu rodinu..dalej v rodine mame len same dievcata s prizvyskom ako ja..teda sa musim posnazit splodit aspon jednehoo chlapca...drzte palce
@peter_piper no ak narážaš na nejaké (xxx), tak sa ani niet čomu čudovať...ale zatiaľ som nenatrafil tuším na žiadnu, ktorá by nechcela mať deti a to ich už poznám hodne
@peter_piper no a tebe to azda vadí? veď je to každého slobodná vôľa a názory sa menia... ja tiež teraz tvrdím, že nechcem mať nikdy deti ale ktovie čo sa prihodí? nikdy nevieš
podľa mňa je to úplne prirodzené, zanechať na svete po sebe potomka. pre mužov aj pre ženy.
aj ja chcem bejbo malinké, aby som sa naňho mohla celé dni pozerať. a prišlo to na mňa cez strednú, a čo milujem deti a neviem sa dočkať, kedy budem mať svoje. a celé dni na ne čumieť a smiať sa na tom, aké sú hlúpučké ale asi ich ozaj budem mať až vtedy, keď sa budem vedieť 100% postarať sama o seba. Lebo priviesť ich niekam, kde ich majú iba radi v dnešnej dobe nestačí.
@xennus nie samozrejme, že nie .... len je čudné .... že ak muž nechce mať deti je to pochopiteľné, ak ich nechce mať žena stáva sa terčom narážok. A muži práve také hned osdúdia ... No naopak muži odsudzovaní nie sú
podľa mňa je to prejav akejsi mužnosti. minulosť nám proste dala veľa do vienka... a tak robíme často to, čo robili aj naši rodičia, ako aj ich rodičia, lebo je to v nás jednoducho zakorenené. tak si myslím, že je to zakorenené aj v mužoch.
a čo sa týka žien, poznám len málo prípadov, ktoré by tak skoro chceli mať dieťa (po strednej, alebo dokonca pred strednou).
ale tak dnes sú ľudia rôzni, či muži, či ženy, niektorí po dieťati túžia už od puberty, niektorí chcú deti, ale neskôr a niektorí nechcú vôbec...
@peter_piper problém u väčšiny ľudí a rovnako aj u teba je ten, že sa sústreďuješ len na tie zlé negatívne veci... no dobre...dajme tomu, že si vezmeme nejakých 100 dievčat a žien a nejakých dajme tomu 65 nebude chcieť mať deti...no a? ešte stále je tu zvyšných 35 a na ne sa zameraj...a keď ti vadia tie, čo nechcú, tak na ser... prečo každý vo všetkom vidí tragédiu?
nehovorím že si chcem život užívať - drogy,sex, alkohol
zase časom by som mohla ľutovať aj to že tie deti mám
všetci tvrdia, že dieťa by to vynahradilo, ale vynahradí to aj také dieťa, ktoré vychováš a otočí sa ti chrbtom? viem že je to aj rodičovskou výchovou, ... a preto sa necitim na to aby som bola rodičom
@janeny no tak to máš pravdu. napríklad mojej tete sa stalo, že vlastne no ona nemôže mať deti, teda niežeby celkom nemohla ale proste má malú šancu otehotnieť. jej manžel sa kvôli tomu s ňou rozviedol a ona chúďa je z toho ešte doteraz deprimovaná...
proste chlap, ktorý nemá dieťa "nie je chlapom", lebo buď je neschopný, alebo mu to neklape s manželkou a podobne, každý si chce zachovať svoju povesť. na druhej strane je to dobré, aspoň sa nám obom pohlaviam naplnia sny (teda samozrejme, pokiaľ človek chce mať dieťa). sú to síce iba hlúpe predsudky, ale je to tak, myslím si... hoci dnes je už naozaj iná doba...
preco je to pre muzov podstatne? ved je to uplne normalne, podla mna pre obe pohlavia je mat deti to najprirodzenejsie, co moze byt. na to tu sme, nie? skor by nebolo v poriadku, keby to bolo naopak.
@janeny ak je muz VO vztahu a nechce mat deti tiez je to divne... aspon mne, ak chce byt tzv single tak jeho vec, ale zeny su skor take co chcu mat vztah ale nie potomstvo a to je divne pretoze tie veci proste idu dokopy a okrem toho kazdej takejto "rebelke" raz zacnu bit tie povestne biologicke hodiny a vsetky male veci budu milucke a deti budu zlatucke a uz to pride takze neriesim...
@50 este dodatok ked som precital aj diskusiu ze ten pripad co ktosi pisal ze rozvod lebo manzelka bola neplodna... tak ten chlap bol hold debil taky sa najdu aj medzi zenamy tzv kravy
@janeny@0 NEMYSLÍM si, že to tak je. skôr mám pocit, že ženy chcú mať viac deti, ako muži... ja akože chcem mať, ale nie je to moja priorita, ale stretol som viac dievčat, pre ktoré "mať dieťa/deti" bol hlavný životný cieľ...
a inak...tiež si myslím že skôr ženy túžia mat potomka =D jedine w tých telenovelách som sa s stretla s tým že muži túžia mat dieta-chlapca koli majetku ktorý zdedí =D=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
@richardulman keby len po strednej..aj pred strednou!
..ale pre man to platti...ja chcem, ale ani nwm preco..nejak z vnutra to vychadza.....a dalsia vec...som jediny, kto moze udrziat nasu rodinu..dalej v rodine mame len same dievcata s prizvyskom ako ja..teda sa musim posnazit splodit aspon jednehoo chlapca...drzte palce
..lebo ak nevytvoríš niečo min. vo veľkosti pyramíd, tak aspoň to...
..Každý ČLOVEK chce po sebe niečo zanechať! ..zo svojho tvorstva!
aj ja chcem bejbo malinké, aby som sa naňho mohla celé dni pozerať. a prišlo to na mňa cez strednú, a čo milujem deti a neviem sa dočkať, kedy budem mať svoje. a celé dni na ne čumieť a smiať sa na tom, aké sú hlúpučké ale asi ich ozaj budem mať až vtedy, keď sa budem vedieť 100% postarať sama o seba. Lebo priviesť ich niekam, kde ich majú iba radi v dnešnej dobe nestačí.
a čo sa týka žien, poznám len málo prípadov, ktoré by tak skoro chceli mať dieťa (po strednej, alebo dokonca pred strednou).
ale tak dnes sú ľudia rôzni, či muži, či ženy, niektorí po dieťati túžia už od puberty, niektorí chcú deti, ale neskôr a niektorí nechcú vôbec...
no ja mám trochu iný názor, osobne mám deti rád a rád s nimi trávim čas...
..tak toto sú silné slová...ktoré by si mohla raz oľutovať...
..pravda.. život ponúka málo času na to, aby sme našli jeho zmysel................
..väčšina ho chce spoznať a mať čas si to ešte poriadne užiť....
nehovorím že si chcem život užívať - drogy,sex, alkohol
zase časom by som mohla ľutovať aj to že tie deti mám
všetci tvrdia, že dieťa by to vynahradilo, ale vynahradí to aj také dieťa, ktoré vychováš a otočí sa ti chrbtom? viem že je to aj rodičovskou výchovou, ... a preto sa necitim na to aby som bola rodičom
uvidime či na to dospejem
..držím ti palce... už ochota nad tým uvažovať ťa posúva vpred...
...poniektorý sa nad takými vecami ani nepozastavia a v skorom veku majú párik detí, čo v mnohých prípadoch končí katastrofou....
proste chlap, ktorý nemá dieťa "nie je chlapom", lebo buď je neschopný, alebo mu to neklape s manželkou a podobne, každý si chce zachovať svoju povesť. na druhej strane je to dobré, aspoň sa nám obom pohlaviam naplnia sny (teda samozrejme, pokiaľ človek chce mať dieťa). sú to síce iba hlúpe predsudky, ale je to tak, myslím si... hoci dnes je už naozaj iná doba...
ale chlapi sú stále takisto sprostí
takže si myslím že je to skôr naopak
a inak...tiež si myslím že skôr ženy túžia mat potomka =D jedine w tých telenovelách som sa s stretla s tým že muži túžia mat dieta-chlapca koli majetku ktorý zdedí =D=D
Chcel som napísať, že "V mene celého sveta Ti za to ďakujem", ale len z toho dôvodu, že som chcel byť nasilu vtipný.