@pjub ale ako kedy moze znamenat aj to, ze len ked ta svrbi. doriti, zle som to zamoznostovala... nevadi. aj tak sa nikto neprizna a pritom my sa za to tak hadame!
@hajzelbaba tak ale ked svrbi, to sa nerata...ani pri hygiene sa nerata. kazdemu musi byt jasne, ze tato anketa je o vpodstate bezucelnom hmatani. v skutocnosti nie je bezucelne, ale pomaha muzovi ubezpecovat sa podvedome o svojej identite a celkovo ziskat spat dusevnu pohodu, ktora je velmi ohrozovana v tomto tisicroci plnom stresu a zhonu.
na sri lanke je to uplne normalne....kazdy muz ked ma trosku volneho casu a aspon jednu ruku volnu ju tam ma hned v rozkroku a nema problem ci je na zasadani valnej rady, v televizii v priamom prenose, alebo vam prave predava pecivo
@hajzelbaba Keď svrbí, teda v priemere asi raz za týždeň. Určite nie z nudy. Mimochodom, v podobných prípadoch by si mala používať slovenské názvy – skrótum alebo miešok. Latinské názvy nie sú často známe a nemysli si, že ľudia si ich pôjdu vyhľadať. Môže ti to znížiť počet respondentov.
Aj keď to nie je vždy ľahké - áno. Ako sa vraví: "Čo Ťa nič nestojí, za nič nestojí." Preto vynaloženú námahu neľutujem, v tomto naoyaj nie. Ono sa to vráti.
@torpedo08 praveze vobec nemusi ist len o skrabanie. mozes ist len proste o take "vezmem miesok do hrsti" alebo proste akykolvek kontakt, ktory nie je nevyhnutny (napr. ked sa umyvas, tak to nevyhnutne je)
@torpedo08 za nevyhnutnost asi nie, ale je to "cielavedomy" kontakt, takze to nespada pod tuto kategoriu. ale dobre si rozmysli, ci naozaj nerobis aj to "bezucelne". proste sem tam si prehrabnut, ved nie na verejnosti alebo tak ale proste.. chapes
@emelen ale hovoris to az teraz to "dobry postreh" vyznelo uplne tak, ze @hnisavica -ovi vravis "dobry postreh, je to tak, ako si napisal" - cize tak, ze skrótum zvysuje pocet respondentov a scrotum nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Mala si tam dať aj možnosť "áno, a @pubertslatinocelny to robí tiež"
@n0winka lebo tebe kazde 3 hodiny pubert vypisuje pod stav: "ruku na miesok!!!"
@pjub krasne si to povedal. kiezby som bola pipom.
@bibkins sak s pubertom mame krasny vztah zalozeny na cistote mieskov
@orfea2 dostatocne
@emelen ale hovoris to az teraz to "dobry postreh" vyznelo uplne tak, ze @hnisavica -ovi vravis "dobry postreh, je to tak, ako si napisal" - cize tak, ze skrótum zvysuje pocet respondentov a scrotum nie
@matusha som, som. skoro oboje a coskoro uz len jedno