@amikadze ale kdeže...to sa len hovorí preto, aby si tieto slečny posilnili svoje inak nie celkom plnohodnotné sebavedomie. Skutočnosťou je, že väčšina mužov preferuje a ľúbi ženy štíhle, sexy s krivkami a postavou ala presýpacie hodiny. Prirodzene, ženy, ktoré sú pri sebe sú tiež fajn (ja osobne proti nim nemám vôbec nič) - hovorím len o všeobecnom trende, ktorý dominuje.
@amikadze Ty môžeš preferovať na mužovi max. tak niečo - teda za predpokladu, že si heterosexuálne orientovaná. Rovnako tak ani veľmi štíhli muži ako som napr. ja, nie sú celkom príťažliví pre ženy...Ženy skôr uprednostňujú svalnatých atlétov alebo nejakých inak fyzicky vypracovaných machov.
@amikadze hey, v podstate vyvraciam...prepáč, to je moje negatívum. Neviem vstrebať - absorbovať - názory iných, ktoré sa vychyľujú tomu môjmu...veľakrát si to uvedomím až potom, čo ma nato dotyčný(á) upozorní.
Pre lenivcov z "nepapania" ale mne sa osobne páči vysportovane telo (fitness nie bodybuilding) a kosť a koža to je hnus ako sa to môže niekomu páčiť veď moja tyč na posilovanie váži viac ako niektorí taký chalani môj názor
@lakero tak tučnejšie nič proti nim nemám ale nie je to také estetické podla mňa a tie čo chudnú len tak že nepapajú, zajedno jedlo milujem a za druhé poznám také a ano sú chudé ale ked idú kože ide za nimi, je to nechutné ako im to vlaje lebo to nemajú spevnené, a kulturisti zas moc svalov a žena má byť žena nie chlap, také fitness je akurát, pevné, ohybné a aj zdravé
@sasuke ako sa hovorí: Moja, chceš schudnút? Tak nežer.
Vidíš sama, že správne je asi sa najprv naučiť správne stravovať, aby si nemusela mať potom také následky po cvičení alebo začala mať nejaké problémy... ale to chce vôľu, malý cieľ...
@gaorg21 ale ja milujem jedlo ! viac ako čokolvek ine ja by som za to aj vlastnu krv predala takže to je pre mňa veľká vôľa že mapr teraz nemám pred sebou misu dačoho lebo som megahladná ale sak kompenzujem si to cvicenim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale nie je nad vysportovane telo, ci u muza alebo u zeny
Vidíš sama, že správne je asi sa najprv naučiť správne stravovať, aby si nemusela mať potom také následky po cvičení alebo začala mať nejaké problémy... ale to chce vôľu, malý cieľ...
Toto je najkrajšie vyrysovane bez tých hovadin (steroidy a pod) podľa mňa