Prečo niektorý ľudia tak zložito uvažujú... Či to vy ženy pri každej správe ktorú dostanete, rozmýšľate aké emócie vo vás vyvoláva a musí na vás v zásade nejako emocionálne pôsobiť? Ako muž by som si povedal proste "A helemese, píše mi tá a tá."
ahoj... hlavne ho nepozyvaj vonku ako ti to tu radili, ak by on nemal zaujem tak urcite by si sa tym len strapnila....a urcite mu nepis len tak ,,ahoj ako sa mas" podla mna hned by si myslel, ze mas o neho zaujem a vyznieva to dost zufalo.. ked uz mu chces napisat tak si najdi nejaky dovod napr. ze potrebujes s niecim poradit alebo hocico len nech to nevyznieva tak ze mu pises bezdovodne.... a potom mozes rozvit rozhovor... napr. podakujes mu za radu a napises ze ho pozyvas na pivo, ze ti napr. s nicim pomohol.... uvidis jeho reakciu a ked bude velmi zle mozes sa este vyhovorit na to ze to bolo myslene zo srandy..
jak toto môžete rozoberať? chcem napísať, napíšem, nechcem, nenapíšem. prečo z toho robíte takú vedu? nejde predsa o koniec sveta, ak neodpíše jeho chyba, prišiel o skvelú babu a ak odpíše tak fajn, vyšlo to.
fakt, som známa tým, že veľa premýšľam, ale to fakt nie nad týmto
ja som to tak raz urobila, chalanovi čo som ho videla dva krát v živote, som asi po viac ako pol roku napísala, a potom sme boli spolu pár krát vonku.. prestali sme sa potom stretávať, teraz ked sa uvidíme (robí v jednej kaviarni) tak sa len pozdravíme, občas ani to nie.. mohlo to byť pekné medzi nami, ale nemalo to tak proste byť..ale to, že som mu napísala, neľutujem
@29 preco by mu nemohla napisat len tak?? O___o skor by bolo odveci keby mu pise zakazdym ked potrebuje s niecim poradit.. budto si nikdy nic podobne neriesila alebo si naopak totalne zlyhala v niecom takom, ked ti to pride, ze by to bolo od nej zufale
Ked si sa s nim dlho nevidela, tak mu napis nieco typu "heeeej xxx (meno), pamatas si ma este vobec? Ako sa máváš? etc. etc. ... "
Podla toho aka kamoska si s nim bola . A ked si s nim nebola az tak blizko, tak to sprav menej entuziasticke . Uplne ta chapem, ja som na tom rovnako ako ty, aj ja som hanbliva a bojim sa ze sa strapnim, ale ked ho aspon trocha poznas, tak to trapne nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a inak, ak mám danú osobu aspoň trošku rád, alebo mi je akokoľvek sympatická tak to poteší...asi tak
a @4 je taka reakcia ze o______O
Neskutočne neprimeraná reakcia
@n0win0u Každopádne, ďakujem, že si si našiel čas.
@12
BTW: Normálne ho pozvi von a nehambi sa , samozrejme keď si už píšete.
A tvoj existenčný problém je u konca
jak toto môžete rozoberať? chcem napísať, napíšem, nechcem, nenapíšem. prečo z toho robíte takú vedu? nejde predsa o koniec sveta, ak neodpíše jeho chyba, prišiel o skvelú babu a ak odpíše tak fajn, vyšlo to.
fakt, som známa tým, že veľa premýšľam, ale to fakt nie nad týmto
a reakcia asi taka ista ako v @12
napise mi niekto, poviem si, hmm napisala mi, ak sa mi chce odpisem, ak nie, seriem na to
aj ja by som to inak mohla spraviť
Podla toho aka kamoska si s nim bola . A ked si s nim nebola az tak blizko, tak to sprav menej entuziasticke . Uplne ta chapem, ja som na tom rovnako ako ty, aj ja som hanbliva a bojim sa ze sa strapnim, ale ked ho aspon trocha poznas, tak to trapne nebude
Cimrman - Su muzi, ktori maju sexepil a ty mozu cakat spravy od dievcat a mozu sexovat asi aj kazdy den s inou
a su muzi, ktori nemaju sexepil a ty mozu len dufat