myslím si, že vzhľadom na to, že obidvaja budeme pracovať približne rovnako, budeme mať (pravdepodobne) rovnaké vzdelanie tak nevidím dôvod, prečo by som mala zarábať menej. Len to tak často je, že ženy menej zarábajú len za to, že sú ženy a to by podľa mňa ŽIADNEHO partnera nemalo tešiť.
@16
ak by zena viedla domacnosť finančne, teda ze zaraba podstatne viac a nie len o minimum, tak v tedy by som sa snazil aspon kompenzovať tým ze by som sa viac napriklad o domacnosť staral a podobne... I ked variť a taketo veci by sm robil aj bez toho
Na Slovensku zarábajú ženy o cca 20 - 21 % menej ako muži.Takže ak má niekto dievča ktoré zarába viac než ty..uvažuj o tom či si chlap Ale vážne, podľa mňa by mal chlap zarábať viac ako žena, a preto by som sa cítil veľmi zle keby som mal ženu ktorá zarába v zamestnaní alebo pri SZČ a je ziskovejšia než ja Proste ..áno vadilo by mi to
Nevadilo by mi to ale asi by som nechcel aby mi začala kupovať dačo a tak.. by som sa cítil divne.. a hlavne by som si nechcel zvyknúť na jej peniaze bo ešte sa rozídeme a budem jak jebo vyoraný že zase len toľko malo money mam
@magick55 prečo myslíš? ved ked sa tej žene bude dariť viac nahodou, lebo nikdy nevieš čo príde, tak predsa obidvaja budú mať z toho zisk. Nehovorím teraz že by mali súperiť medzi sebou.
@topanocka prepáč, ale musela by si byť chlap aby si pochopila nevravím že musia so sebou súperiť alebo čo..ale že ako vravím, nebude mu to po chuti..aj keď to nepovie
nie, prečo by mi malo vadiť, že človek koho ľúbim zarába lepšie ako ja. keď na to má a zaslúži si to, lebo niečo dokázala vlastným rozumom/schopnosťami, bol by som rád že je spokojná a má
skôr si myslím, že by to časom ona vyčítala alebo by si tým podrypla, keby prišla príležitosť. lebo tak to býva častejšie
Určite by mi to nevadilo, nežijeme predsa v stredoveku, ale v 21. storočí, nemám zadubené názory, som demokrat, som otvorený novým názorom a pohľadom na svet.
preco nie? Podla mna su dolezitejsie veci, ci moja partnerka viac zaraba. Myslim vsak, ze by to na nasom vztahu nemalo nic menit. Pokial to spolu tahame a ideme k spolocnemu cielu je to v poriadku.
tak ako ja nechapem vy by ste svojej partnerkee nedopriali peniaze alebo co ? ja nezarabam nic teraz ale keby som aj zarabal tak to moc nebude a nechapem preco by som mal chciet aby moja partnerka zarabala este menej na to aby sme nemali dostatok prachov alebo naco ?
@puco90 ale tak ja viem ze to tak bude nemam vzdelanie nic neviem robit som pomaly neschopny clovek takze budem rad ked vobec budem niekde robit a aspon za 400 eur
ak by som si musel vybrat, ci mam zarabat viac ja alebo ona, tak by som skor chcel byt ten viac zarabajuci lebo zenska musi zostat aj tak nejaky cas doma s deckom, tak by to tak bolo lepsie. ale to, ci by mi to vadilo, skor zalezi na tom ako by to vnimala ona sama, ak by to pre nu nebol problem a neriesila to, tak si myslim, ze by som s tym bol v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale myslím, že v pohode...
ak by zena viedla domacnosť finančne, teda ze zaraba podstatne viac a nie len o minimum, tak v tedy by som sa snazil aspon kompenzovať tým ze by som sa viac napriklad o domacnosť staral a podobne... I ked variť a taketo veci by sm robil aj bez toho
skôr si myslím, že by to časom ona vyčítala alebo by si tým podrypla, keby prišla príležitosť. lebo tak to býva častejšie
a hlavne pri mojom superplate by to bola v opačnom prípade fakt bieda