Myslíte si, že muž a žena môžu byť iba najlepšími kamarátmi bez toho aby medzi nimi niečo vzniklo alebo aby časom nezačali riešiť už viac než priateľské vecičky?
podla mna urcite hej, ja mam uz asi 5 rokov najlepsieho kamarata - chlapca, ktoremu poviem normalne vsetko ked ma nieco trapi atd,uplne hocico a nikdy nic viac medzi nami nebolo, ani z jednej ani z druhej strany a popri tom mam vyse dvoch rokov aj priatela a vsetko je uplne v pohode aj medzi nimi.Cize podla mna sa to da- ved som jasny priklad.
jasne ze sa to daa....ja som mala tiez najlepsieho kamaraata..a teraz chodiiim so samyymi chalanmi voon bez toho aby som s nimi nieco mala a tak isto je to aj z ich strany takze....daa sa too v celku
fuha ja neviem ale asi hej, ja chodim von iba z babami z rodiny a zadanymi, aj vsetky kamosky a spoluziacky maju frajerov...takze jasne ze sa s nimi kamaradim iba
mam velmi dobrych kamaratov 2 s ktorych tak lepsie poznam uz od 8.triedy na zs a mozem potvrdit ze od tej doby medzi nami nic viac ako dobre kamaratstvo nebolo....oni nic viac ku mne necitili a ani ja k nim doteraz...
@11 Vies co je horsie nez laska skaredej zeny? Priatelstvo krasnej A ako sa hovori, nic nie je iste ani stabilne, takze jedine dobru kamaratku ak by bola pre mna fyzicky nepritazliva...
Ja mam dlhe roky najnajlepsiu kamosku na svete. Sme aj susedia a casto som u nej celu noc a do rana kecame a blaznime sa ako male deti...a strasne ju ľubim a ona strasne ľubi mna.
Pisem si aj s jej priatelom a vsetko je ok.
Ked neratam kolko pravitok uz dolamala na mojej hlave
urcite ano!mam dvoch strasne dobrych kamaratov co ich poznam uz ale 2 roky minimalne,mozem im cokolvek povedat a vsetko si to nechaju pre seba,vzdy mi pomozu a poradia..urcite sa to da niekedy je dokonca lepsie pokecat s kamaratom ako s kamosku hehe
heh no aj ja som si to myslela ale teraz uz vyse roka chodim s najlepsim kamaratom takze asi tak ze kamarati mozu byt...ale cim vacsi tym skor to prejde do niecoho viac...
ja si myslim ze to nemoze fungovat...mozno jeden to berie ako obycajne kkamaratstvo, ale ten druhy to moze citit uplne inac. len sa boji to prezradit a skryva to za kamaratstvo. moja priatelka je moja naj kamaratka. ine nechcem a ani nepotrebujem. samozrejme ze mam kamaratov, znamych..a mozno aj kamaratky...ale nikdy to nebude na urovni ako s priatelkou. proste si ich nepustam k telu. to by bolo v rozpore s mojimi hodnotami.
k prispevku ze: ma super kamosku a pise si s jej frajerom...tomu frajerovi nevadi ze sa blazni s tebou a nie s nim? to dievca si vlastne uziva s dvomi...ale jedneho skryva za kamaratsvo ..moj skromny nazor
jasne ze sa to da.....mam vela kamaratov a nikdy by som s nimi nic neriesila, mam ich rada ale pri tom to konci.......moj najlepsi kamarat je sice gay.......takze to mame na 100% jasne aaaa dalsia vec moj naj naj naj kamarat je moj priatel (a s nim vzdy riesim viac nez priatelske veci
@wingfoot zda sa mi ze si este nic podobne nezazil a beries to systemom, nezazil som neverim.. a ak si to zazil, tak to asi nebolo to o com sa tu rozprava
pravda je taka, ze ako pise @bianca... je to hlavne o dovere.. a ako pisem ja @14 je to vztah skoro pribuzensky..
a v mojich predstavach sa mi nastastie zatial este nepodarilo spojit dvoch ludi .brata a sestru, ze by mali ini vztah..
inak ked sme pri tom prispevku. tak uziva si je slovo s prilis vela vyznamami.. ja si tiez uzivam chvile s kamaratmi.. ale to je myslim, uplne normalne.. teda tomu priatelovi by to nemalo preco vadit.. ved ked s nou nie je, tak ma aspon niekoho komu sa moze zverit (a vsetko je o dovere..)
No tak môže... ale aj nemusí... ja mám už dlho naj kamoša chalana a je to vždy iba naj kamoš... ibaže on by cítil niečo iné a zatajovali mi to... ale to si nemyslím...
z mojej skusenosti,to neexistuje...ked je to fakt naj naj naj kamos,tak nie...bud je nieco viac z jeho,alebo tvojej strany...
ale kamosov mam medzi chlapcami viac,ako medzi dievcatami,ale nie naj...vlastne ani u dievcat nemam naj...jednoducho mam vela ludi,ktorych mam rada...a tak snad 5 ktorym ozaj verim...z toho asi jeden je ozaj naj...ale pre mna je to kamos,a ja prenho...no nechcite vediet...
@9 aki starosi???no dovol...ale nie,neurazam sa na svoj vek...a mozem ti povedat,ze to neplati..staci precitat to predtym...a mam toho viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hmm preco by nechcel ??? to akoze sa pozeras na ludi podla toho jak vypadaju ?
no k teme myslim ze sa to dá asi
Pisem si aj s jej priatelom a vsetko je ok.
Ked neratam kolko pravitok uz dolamala na mojej hlave
tu ide hlavne o to, ze vztah medzi nimi je ako brat a sestra..
a je to mozne, ze obaja to tak beru.. poznaju sa vedia o sebe vsetko ale nechcu to riesit..
i ked poznam tiez kopu ludi, ktori na to neveria..tu vsak ide o zmyslanie toho cloveka..
ak si dokazem predstavit priatelstvom muza a zeny.. som toho schopny
ak je to nieco pre mna nepredstavitelne.. tak je jasne, ze to nikdy nebude rydze priatelstvo, lebo v tom budem nieco hladat..
k prispevku ze: ma super kamosku a pise si s jej frajerom...tomu frajerovi nevadi ze sa blazni s tebou a nie s nim? to dievca si vlastne uziva s dvomi...ale jedneho skryva za kamaratsvo ..moj skromny nazor
Nerozumieš tomu.
To dievča ľúbi toho bláznivého svojho kamaráta už roky a pozná všetky jeho bývalé a súčastné baby...
Lenže ich vzťah je o niečom úplne inom a to niekto kto neverí na čisté priateľstvo medzi babou a chalanom nemôže pochopiť.
A svoju lásku miluje celým srdcom...tu ide aj o dôveru...keď ti to niečo hovorí.
pravda je taka, ze ako pise @bianca... je to hlavne o dovere.. a ako pisem ja @14 je to vztah skoro pribuzensky..
a v mojich predstavach sa mi nastastie zatial este nepodarilo spojit dvoch ludi .brata a sestru, ze by mali ini vztah..
inak ked sme pri tom prispevku. tak uziva si je slovo s prilis vela vyznamami.. ja si tiez uzivam chvile s kamaratmi.. ale to je myslim, uplne normalne.. teda tomu priatelovi by to nemalo preco vadit.. ved ked s nou nie je, tak ma aspon niekoho komu sa moze zverit (a vsetko je o dovere..)
ale kamosov mam medzi chlapcami viac,ako medzi dievcatami,ale nie naj...vlastne ani u dievcat nemam naj...jednoducho mam vela ludi,ktorych mam rada...a tak snad 5 ktorym ozaj verim...z toho asi jeden je ozaj naj...ale pre mna je to kamos,a ja prenho...no nechcite vediet...
@9 aki starosi???no dovol...ale nie,neurazam sa na svoj vek...a mozem ti povedat,ze to neplati..staci precitat to predtym...a mam toho viac...
nevidím ani jeden závažný dôvod, prečo sa vôbec nad tým zamýšľať