Tak trošku z iného súdka priatelia - ktorého muzikanta si vážite najviac ako človeka (Bez ohľadu na jeho hudobné schopnosti) - kto toho podľa vás najviac dokázal , kto je dobrý človek a prečo?
Tak istým sposobom to bol každý až svetovoznámy spevák,súhlasím najma s Krylom,Marlym,Bono Vox určite ale podla mna aj Cobaim alebo Jimmy Morrison,Janet Joplin...aj ked mali mnohe "drogove aféry" myslím,že ludom vela dali..
myslím, že by do tejto kategórie mohol patriť aj Robert Smith z The Cure. Síce sa ani politicky (ako napr. Bono) ani nijako inako neangažuje, ale skôr dáva ľuďom mnoho po tej tzv. duševnej stránke.
A tiež si na ňom cením to, že nikdy sa nezapredal peniazom a nesnaží sa z hudby urobiť biznis ako je to dnes bohužial zvykom. Existuje mnoho dôkazov, že the cure hrali hudbu pre čistú radosť z hrania a nie pre prachy. A preto by som ho sem tiež zaradila a nie preto, že by urobil niečo významné pre svet, ale kvôli tomu, že nestratil svoju hrdosť a charakter a takých umelcov je v dnešnom hudobnom svete veľmi málo.
Keďže mnoho mien tu už padlo, tak mi napadol iba Thom Yorke, ktorý síce hovno urobil pre svet ako taký, ale to predsa ešte neznamená, že nemá "ľudskú tvár". Páči sa mi ako vystupuje na verejnosti, ako introvertne pôsobí na pódiu a ako milo a vtipne dokáže odpovedať na otázky.
((no dobre, Wewo, teraz som si tie tvoje príspevky prečítala.. hej, počula som už o všetkých tých teóriách o jeho smrti, ale preboha, hádam len neveríš tomu, že Courtney to robila pre peniaze a slávu? Bola slávnejšia skôr ako on a peňazí mala tiež dosť...)
myslim ze je zbytocne teraz rozoberať či sa Kurt zabil alebo ho zabil niekto(ktokolvek) iný....
smrť každeho mrtveho hudobnika je spochybnena.....ale mysa proste nikdy nedozvieme pravdu tak nechapem naco to furt vsade vsetci riešia, a toto nie je tema o Kurtovi Cobainovi....
Myslim že takých hudobníkov sa najde viac....nechcem spominat tých co tu boli, tak pridam celu kapelu Linkin park, ktorí založili nadáciu Music for relief.....ich spevák Chester dokonca po Tsunami pomáhal malovať domy v zasiahnutých oblastiach, navštívil tamojsie skoly, a podobne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
všetky mená ktoré mali byť povedané už zazneli..ô dla mňa.
mno alexi laiho je fajn taký uvolnený mi pripadá a nenamyslený ale zase neurobil toho nejak veľa pre tento svet
A to že agresívne reaguješ len svedčí o tom , že o ňom nič nevieš ty len ho slepo uctievaš , bez ohľadu na to , čo spravil a čo bol za človeka.
A tiež si na ňom cením to, že nikdy sa nezapredal peniazom a nesnaží sa z hudby urobiť biznis ako je to dnes bohužial zvykom. Existuje mnoho dôkazov, že the cure hrali hudbu pre čistú radosť z hrania a nie pre prachy. A preto by som ho sem tiež zaradila a nie preto, že by urobil niečo významné pre svet, ale kvôli tomu, že nestratil svoju hrdosť a charakter a takých umelcov je v dnešnom hudobnom svete veľmi málo.
Keďže mnoho mien tu už padlo, tak mi napadol iba Thom Yorke, ktorý síce hovno urobil pre svet ako taký, ale to predsa ešte neznamená, že nemá "ľudskú tvár". Páči sa mi ako vystupuje na verejnosti, ako introvertne pôsobí na pódiu a ako milo a vtipne dokáže odpovedať na otázky.
Inak agree with zemina.
A wewo to že reaguje podráždene svedčí o tom že ti dochádzajú argumenty /mimo toho , že ťa seriem./ A aké skvelé myšlienky dal svetu?
Že polly wants a cracker a smells like teen spirit?
Aha prudko hlboké.
+ do toho pár akordov , prefetovaný prechlastaný falošný spev a máme tu hudobnú legendu
smrť každeho mrtveho hudobnika je spochybnena.....ale mysa proste nikdy nedozvieme pravdu tak nechapem naco to furt vsade vsetci riešia, a toto nie je tema o Kurtovi Cobainovi....
Myslim že takých hudobníkov sa najde viac....nechcem spominat tých co tu boli, tak pridam celu kapelu Linkin park, ktorí založili nadáciu Music for relief.....ich spevák Chester dokonca po Tsunami pomáhal malovať domy v zasiahnutých oblastiach, navštívil tamojsie skoly, a podobne....