Mám podobný názor ako Fero_digital, Blink182 sa tiež dá, ale My chemical romance aspoň podľa toho, čo som počul je dosť zložitá hudba, alebo ako by som to nazval. Jednoducho pôsobí to dosť neusporiadane.
SUM41 mam velmo rada..A Blink to je jasne..hehe..dneska som cely den stahovala videa...uff vyplatilo sa..a co tak este Panic! at the disco? Bloc Party su super a mne sa paci napr. aj The Offspring.je toho mrte... SLAVA HUDBE!
banjo- mne sa brutalne paci klip na First date..hh..a od Simple plan Welcome to my life...a tak vselicko a G.C Lifestyles of the rich and famous...mno..
dziiiizs lidi milujem neopunk(a podobne vecicky) a secko s nim spojene DD...mam vam vymenovat zopar kapiel co slychaju,tak tady mate...GREEN DAY,MY CHEMICAL ROMANCE,THE OFFSPRING,BLINK 182,BLUE OCTOBER,AVENGED SEVENFOLD,LIMP BIZKIT,GOOD CHARLOTTE,THE KILLERS,THE DARKNESS,PAPAROACH,OASIS,INCUBUS,RAZORLIGHT,LINKIN PARK,RED HOT CHILLI PEPERS,FALL OUT BOY,FOO FIGHTERS,NICKELBACK,GODSMACK,GUNS AND ROSES,SMASHING PUMPKINS,EVANESCENCE,AEROSMITH,BILLY TALENT,AUDIOSLAVE,OUR LADY PEACE,JIMMY EAT WORLD,AFI,MUDVAYNE,3 DOORS DOWN,SYSTEM OF A DOWN,HOOBASTANK,HORKYZE SLIZE,KABAT,INE KAFE,WEEZER,SUNRISE AVENUE,TREBLE CHARGER...aaa to vam staci hehee
neopunk nie je!!! oznacuje sa to ako pop-punk alebo punk-pop... pozrite si ipunk.cz... a davat do jedneho vreca sumko a to romance ci ako sa to vola (neviem tomu ani prist na meno) tak to teda nie hadam...
Coky, ipunk.cz a Petr Janoch nie je pre mna doveryhodny zdroj informacii. Sice je pravda ze neopunk oznacuje ZIVOTNY STYL a nie hudobny styl, ale povedat ze The Exploited je neopunk je este vacsia picovina ako hadzat do jedneho vreca Sum41 a My Chemical Romance..
Aj ked viem ze neopunk nie je hudba, skupinky ako blink, sum41, offspring a podobne nazyvam neopunkerskymi skupinami.. proste zvyk
A nakoniec sam The Offspring o sebe prehlasili: "sme nespokojni neopunkeri, ale inak sme fajn" (tym nenarazali na hudbu, ale na svoj zivotny styl..)
By ma zaujimalo, co ta viedlo k tomu, hodit dokopy Blink 182 a maj chemikal romans
To prve totiz nema chybu, je to uplne genialna v podstate jednoducha hudba o zabave, to druhe je nieco depresivne :p dokopy to nema spolocne mozno to, ze v oboch hra gitara basgitara a bicie :p
a bolo by si fajn ujasnit pojmy neopunk a punkrock su dve rozdielne veci
loobiim Blink 182...My Chemical Romance len par veci a od SUM41 sa mi tjez paci hudba DDae ece tu xyba daco ako Lostprophets na tom ja frciim od rana do vecre skoro vzdy ked mi funguje i-pod ktory teraz enfunguje
Sum41...trosku komercne ale to nevadi maju pekne myslienky...len ma kus dost prekvapuje ze okrem Horkyze slize a ine kafe tu nic ine slovenske neni spomenute. Konflikt,DavováPsychoza, Editor, Punkreas, Sobodna europa, Zona A a podobne...ludia komercia je komercia a tvrda praca je tvrda praca o presadenie...Viď tychto par slovenskych kapiel
Ja mam rada vsetky co ste tu spomenuli...ale novy album Simple Plan ma dost sklamal...cakala som nieco tvrdsie,punk-rockovejsie...ale Still Not Getting Any je dokonaly!Ta najvacsia rockova pecka je Me Against The World!!!No a MCR si tiez rada vypocujem,mozno kus smutne ale velmi pekne...
ja blinkacov moc nemusim... take prilis popove... neoslovuje ma to... ale na SUM41 a Greenday ficim uz vyse roka... a stale sa mi to paci... My chemical romace... celkom fayn ale az tak sa mi to nepaci(ale lepsie ako Blink182)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a Greenday je tieź NICE
napriklad ze kedy víde
Simple plan - Shut up
tie su best od nich (podla mna)
A najlepšie video je od Blink - All the small things ... ked som to videl prvykrát takmer som od smiechu padol zo stoličky
Good Charlotte- My Bloody VAlentine (mmimochodom super piesěń)
Banjo) No jo....to hej...vyznas sa, kamaradu..
Aj ked viem ze neopunk nie je hudba, skupinky ako blink, sum41, offspring a podobne nazyvam neopunkerskymi skupinami.. proste zvyk
A nakoniec sam The Offspring o sebe prehlasili: "sme nespokojni neopunkeri, ale inak sme fajn" (tym nenarazali na hudbu, ale na svoj zivotny styl..)
len tolko odomna
To prve totiz nema chybu, je to uplne genialna v podstate jednoducha hudba o zabave, to druhe je nieco depresivne :p dokopy to nema spolocne mozno to, ze v oboch hra gitara basgitara a bicie :p
a bolo by si fajn ujasnit pojmy neopunk a punkrock su dve rozdielne veci
inak mam studene nohy...
HZAHAHAHAHAHAHAWAAHAHA YAHAHACHACHA