mne tiež neišla myš a potom som ju vymenil za myšku ktoru zapojim ako USB z predu PC a ide .... tak bude som mal zlu myš alebo mam niečo pokazene v zadu PC kde sa tie veci zapajaju
Ovladacie panely ... spravca zariadeni ... skontrolovat na karte riadenie spotreby ci nieje zaskrtnuta volba vypinat zariadenie, ak je v necinnosti. A potom ovladace ...
@matheusko - ...a čím sa asi tak do tých ovládacích panelov dostane?
@mischells - skúsil by som sa pohrabať v biose, ale v akých nastaveniach presne to ti nepoviem lebo neviem, každopádne ak v ňom bude kláveska fungovať v pohode tak to bude asi problém s ovládačmi, v tom prípade by som skúsil aj klávesnicu aj myš odpojiť, zapnúť comp bez nich, a zapojiť ich keď sa načíta... ak nebude fungovať kláveska ani v biose, tak to vyzerá na možnosť hardvérovej chyby - základná doska možno odchádza, aký je ten comp starý?
@midnight A nemože to byť napríklad nejaký vírus alebo také niečo? Alebo nemôže to byť z toho,..napríklad že sa mi pokazila klávesnica a kvoli tomu nejde ani myš?
podla toho ako napisala ze mys a klavesnica prestali reagovat az po starte systemu to bude pravdepodobne virus alebo nejaky spyware ktory sa automaticky spusta po starte systemu ako vedlajsi proces preto je tam oneskorenie 2sekundy mysi a jej odpojenie,doporucujem preinstalovat kompletne system a preformatovat disk,a zohnat si poriadny antivirak a pravidelne ho aktualizovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja som skúšala aj myš vymeniť ale nešlo to aj tak
@mischells - skúsil by som sa pohrabať v biose, ale v akých nastaveniach presne to ti nepoviem lebo neviem, každopádne ak v ňom bude kláveska fungovať v pohode tak to bude asi problém s ovládačmi, v tom prípade by som skúsil aj klávesnicu aj myš odpojiť, zapnúť comp bez nich, a zapojiť ich keď sa načíta... ak nebude fungovať kláveska ani v biose, tak to vyzerá na možnosť hardvérovej chyby - základná doska možno odchádza, aký je ten comp starý?
a to že sa ti pokazila klávesnica a preto ti nejde ani myš to byť nemôže.