vklude si idem do kuchyne po pizzove rozky, ked v tom zpozamna tu dramaticka hudba nieco na mna striehne otocim sa a z policky s koreniami tam stoji mys a spuli na mna tie nechutne male ocka nie teraz tu nejde histericky krik ale zurivy rev rozbehnem sa a
@rikka V domácich potrebách kúp lepidlo na myši, je to tuba v ktorej je lepidlo stojí asi okolo 2€, lepidlo nanesieš napr. na kus kartóna a dáš niekde do kúta miestnosti, alebo na miesta kde sa tá sviňa malá pohybuje. Je to veľmi účinné, ja som takto chytil myši a aj kadejakú inú háveď.
@soraya to som si myslela tiez ked som chytila prvu v smetiaku aky zlatunky tvor ma pravo na zivot a ja nemam srdce ho zabit ňuňuňu a prehodila som ju k susede ptm co ma vsak druha nenechala spat tretia na mna cumela s pisacie stol atd som si povedala ze nic take pekne ich vyvrazdim pojednom!!muhahaa inak milujem zvieratka
@plyn ahey hey vlani to este fungovalo ..ptm tie svine male to zacali obchadzat uz to nezeru.. a aj klasicke pasce su nahovno normalne to z toho vyzerie ale neprivrie to.. zato dik za typ
@matheusko tak to teda mame.. mame vzduch medzi poschodim a tam si veselo ziju a ked nam robili dom nezarobili vsetky medze a tak si s radostou vychutnavuju aj teplo mojej izby... teraz nam to jeden typek nestiha zarabat dnes tu bol od 8 do 3tej poobede nestihala som po nom upratovat ... az chytim jednu z tych svin prastim ju kym nebude vsetko od krvi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a v dome som ja ešte potkany nezabijal, ale otec zopar zabil papučou... hyehe, to bola prča
my máme doma 14 myší a občas sa zabíjajú samé
14 :o
hej, 14 a prednedávnom nám dva týždne 7 behalo po dome, kým sme ich nechytili
@soraya to som si myslela tiez ked som chytila prvu v smetiaku aky zlatunky tvor ma pravo na zivot a ja nemam srdce ho zabit ňuňuňu a prehodila som ju k susede ptm co ma vsak druha nenechala spat tretia na mna cumela s pisacie stol atd som si povedala ze nic take pekne ich vyvrazdim pojednom!!muhahaa inak milujem zvieratka
@matheusko tak to teda mame.. mame vzduch medzi poschodim a tam si veselo ziju a ked nam robili dom nezarobili vsetky medze a tak si s radostou vychutnavuju aj teplo mojej izby... teraz nam to jeden typek nestiha zarabat dnes tu bol od 8 do 3tej poobede nestihala som po nom upratovat ... az chytim jednu z tych svin prastim ju kym nebude vsetko od krvi
ty teraz:-ty si nevidela asi tú rozprávku, že? inak by si vedela, že sú to naozaj potkany
ja predtym-to su potkany
asi sme sa nepochopili a zaroven predsa